#SintFlint #rijmfestijn

Op maandag 30 januari 2023 vindt de LichteGedichtenDag plaats in Flint theater. Om de bezoekers alvast in de stemming te brengen start op maandag 5 december, met toestemming van Sinterklaas, het #SintFlint #rijmfestijn. Eén dag lang een dichtwedstrijd: een gedicht van vier regels over een actueel thema met de hashtags #SintFlint en #rijmfestijn. De winnaar ontvangt twee vrijkaarten voor de LichteGedichtenDag.

#SintFlint
#rijmfestijn

Op maandag 30 januari 2023 vindt exclusief in Flint theater de LichteGedichtenDag plaats. Het is een traditie. Een cabaretesk rijmfestijn. Een parel in de Poëzieweek. ’s Lands grootste woordkunstenaars brengen een show vol vrolijke verzen en schuddebuikpoëzie. Light verse van de bovenste plank.

Tijdens deze avond is onder andere de vrolijke maestro Ivo de Wijs aanwezig, Drs. P-vertolker Erik van Muiswinkel, het Amersfoortse multitalent Theo Danes, de Groninger plezierdichter Bart Adjudant en toptekstdichter Wietske Loebis. Omlijst met hilarische liedjes van Katinka Polderman, Johan Hoogeboom en Roel C. Verburg. En dat alles onder leiding van taaltovenaars Frank van Pamelen en Jan J. Pieterse.

De LichteGedichtenDag is een onvergetelijke ode aan de tover van de Nederlandse taal.

Winactie: #SintFlint #rijmfestijn

Om de bezoekers te enthousiasmeren organiseert Flint op maandag 5 december van 8.00 tot 22.00 uur een rijmfestijn. Iedereen mag meedoen: professionals en amateurs, jong en oud. We vragen iedereen om een gedicht van 4 regels te schrijven over een actueel thema, en te delen via Social Media. Schrijven, voordragen, uitbeelden, alles mag. Als het maar gebeurt met de hashtags #SintFlint en #rijmfestijn. Wie het leukste rijmpje schrijft, krijgt 2 vrijkaarten voor de LichteGedichtenDag in Flint, op 30 januari 2023. De winnaar wordt op 5 december om 22.00 uur bekendgemaakt.

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving