Start culturele seizoen: Amersfoortse Pracht

Op zondag 11 september plant Amersfoortse Pracht zich weer in het bos. De start van het culturele seizoen met live bands, theatrale acts, smaakmakers en een grote verscheidenheid aan kunst en creativiteit. En voor de kinderen uiteraard een kinderprogramma met theater en creatieve workshops. Een cadeau voor en door de Keistad mede georganiseerd door o.a. Kultlab en Flint op de locatie van het Into the Woods festival.

Flint presenteert een aantal acts op Amersfoortse Pracht die naar meer doen smaken!

Comedy Club Flint

Podium Wildgroei 14:15-15:30

Drie keer 20 minuten stand-up, kleinkunst en cabaret: Theater Flint programmeert drie opkomende comedians en kleinkunstenaars die komend seizoen met hun hele show avondvullend bij hen te zien zijn.

Fuad Hassen, finalist van festival Cameretten, Lotte Velvet die in 2020 de jury- én publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival won en Martijn Kardol, die al diverse theatershows schreef en bekend is van de roasts op Comedy Central en zijn hilarische columns op Radio Veronica. Presentator: cabaretier Peter Heerschop

Dromer (4+)

Rondje Bos 15.15
Dromer is een vrolijke, poëtische muziektheatervoorstelling voor iedereen die durft te dromen. Komt u met uw kinderen de preview van deze voorstelling bekijken tijdens Amersfoortse Pracht?

Art Of Lines

Podium Faya Faya 13:00 en 14:30

Art of Lines is een club night met daarin een performance van 1 danser, 1 VJ en 1 DJ in verweven, die op 15 oktober 2022 plaatsvindt in Flint. Het publiek bevindt zich in het ‘decor’. Dit event wordt geproduceerd door KOSMIK en Flint in het kader van 150 jaar Mondriaan. Tijdens Amersfoortse Pracht 2022 presenteren wij graag een Art of Lines ‘light’: 2x 30 minuten programma waarin de bezoekers onder het genot de content van de VJ en de DJ kunnen dansen en verrast zullen worden met een stuk dans van Jeffrey Loewenicht. Omdat de voorstelling nog niet gemaakt is zullen de VJ, DJ en danser voor Amersfoortse Pracht als artistiek vertrekpunt het werk ‘Victory Boogie Woogie’ van Mondriaan hebben, dat tussen 1942 en 1944 door hem werd vervaardigd in New York en in verband met zijn overlijden nooit onvoltooid is.

 www.amerfoortsepracht.nl

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving