Start Kaartverkoop 2022 – 2023

Amersfoortse theaters starten kaartverkoop seizoen op zaterdag 11 juni

Na twee jaar kunnen Flint en De Lieve Vrouw weer een compleet seizoen in verkoop brengen. Een grote keur aan voorstellingen staat online klaar vanaf 26 mei bij Flint en vanaf 31 mei bij De Lieve Vrouw. De kaartverkoop start traditiegetrouw gezamenlijk op zaterdagmorgen 11 juni.

Vol elan naar een nieuw seizoen

Na een periode met veel sluitingen brengen zowel Flint als de Lieve Vrouw een programma met veel elan. Flint start een samenwerking met Opera Zuid en haakt aan op evenementen met bijv. een avond over het WK en over Formule 1. Naast bekende cabaretiers is er veel plek voor aanstormend talent. Muziek maakt een groot deel van de programmering uit, zo komen o.a. de 3js met U2, en staat Karin Bloemen met het Metropole Orkest. Klassiek is zowel in Flint als in de St. Aegtenkapel te beleven: Koffieconcerten i.s.m. Pynarello, en bijv. onder de noemer van Bier, Beethoven & Bratwurst verzorgt de organisatie van het September Me festival concerten. Bijzondere aandacht is er voor 150 jaar Mondriaan, o.a. met de voorstelling Buiten De Lijnen van Julika Marijn en Rembrandt Frerichs.

In De Lieve Vrouw kunt u dit najaar genieten van drags in The Hot Peaches van De Toneelmakerij & DOX en van queers in Queer Planet van HNT jong. Geniet ook van Thijs Borsten die op muzikaal avontuur gaat met de Marokkaanse band Tarwa N-Tiniri en van de ontregelende woordkunst van de Poezieboys. Zet je schrap bij Abel van Gijlswijk die los gaat in een anarchistische performance. Of laat je vrolijk opschudden door de klimaatkomedie vol ecotainment van Oldenhermanns in FCKD!

Word Vriend

Word Vriend van een van de theaters en draag hen zo een warm hart toe. Voordeel voor mensen die Vriend zijn is dat ze eerder kunnen bestellen. Bij Flint is dat vanaf 7 juni vanaf 19.00 uur. Flint Vriend word je op flint.nl/vriend. Vriend worden van De Lieve Vrouw kan via www.lievevrouw.nl/vriendenpas

Plek voor iedereen

Bij Flint en De Lieve Vrouw is het al jaren de gewoonte om gezamenlijk het nieuwe theaterseizoen af te trappen zodat al het Amersfoortse aanbod gebundeld te vinden is voor het publiek. “We hopen een zo breed mogelijk publiek te bereiken met het nieuwe aanbod. Want dit afgelopen jaar heeft alleen maar meer laten zien wat de waarde van cultuur is. We hebben het gemist en gunnen iedereen een plek in onze zalen,” aldus de theaters. Door corona loopt het niet helemaal synchroon, maar beide theaters hopen dat het publiek weer veelvuldig komt.

Kaarten kopen

De kaarten voor de verschillende podia zijn te koop via hun eigen websites: flint.nl, www.lievevrouw.nl.

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving