Theaterbezoekers Flint reizen gratis met Syntus

Dankzij een samenwerking met Syntus Utrecht kunnen bezoekers van Flint voortaan gratis met het openbaar vervoer naar hun voorstelling. Vanaf september reis je op de dag van de voorstelling kosteloos met de bus, op vertoon van een toegangskaart voor een voorstelling bij Flint.

Harold Warmelink, directeur van Flint Theater, is enthousiast: “We zijn ontzettend blij met deze samenwerking met Syntus Utrecht. Het stelt ons in staat om onze bezoekers een extra service te bieden en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere wereld. Door gratis openbaar vervoer aan te bieden, hopen we meer mensen te stimuleren om de auto thuis te laten en voor een groenere optie te kiezen.”

Ook Sharon Bolhuis, marketeer bij Syntus Utrecht, is blij met de samenwerking: “Syntus Utrecht wil als onderdeel van de stad Amersfoort een bijdrage leveren aan een duurzame en leefbare stad. Door deze samenwerking met Flint Theater verlagen we de drempel om eens de bus te pakken en de auto te laten staan.”

Met dit gezamenlijke initiatief willen Flint en Syntus Utrecht theaterbezoekers een makkelijke, duurzame optie bieden om het theater te bezoeken – een win-win voor mens en milieu!

Meer weten over de werkwijze? Klik hier voor meer informatie.

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving