Zojuist bevestigd: ook Theo Maassen aanwezig tijdens de LichteGedichtenDag in Flint

Op maandag 30 januari 2023 vindt de LichteGedichtenDag plaats in theater Flint in Amersfoort. Zojuist is bevestigd dat ook Theo Maassen aanwezig is bij dit cabaretesk rijmfestijn.

Op maandag 30 januari 2023 vindt exclusief in theater Flint de LichteGedichtenDag plaats. Het is een traditie. Een cabaretesk rijmfestijn. Een parel in de Poëzieweek. ’s Lands grootste woordkunstenaars brengen een show vol vrolijke verzen en schuddebuikpoëzie. Light verse van de bovenste plank.

Tijdens deze avond zijn onder andere cabaretier Theo Maassen, de vrolijke maestro Ivo de Wijs, Drs. P-vertolker Erik van Muiswinkel, het Amersfoortse multitalent Theo Danes, de Groninger plezierdichter Bart Adjudant en toptekstdichter Wietske Loebis aanwezig. Omlijst met hilarische liedjes van Katinka Polderman, Johan Hoogeboom en Roel C. Verburg. En dat alles onder leiding van taaltovenaars Frank van Pamelen en Jan J. Pieterse.

De LichteGedichtenDag is een onvergetelijke ode aan de tover van de Nederlandse taal.

Kaarten

Kaarten voor de LichteGedichtenDag zijn 24 uur per dag op flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Tel. 033 4229 229.

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving