Samenwerkingen

Samenwerkingen in de stad

Flint werkt samen met heel veel verschillende organisaties en doet dit het liefst met organisaties uit Amersfoort. Om zo een verbinding te creeëren met de stad en al haar bewoners en zo het maatschappelijke doel te dienen.

Flint werkt samen met

September Me ⋅ Lonneke van Straalen ⋅ Per Expressie ⋅  Songwriters Gilde Amersfoort ⋅ NEOS CultuuronderwijsScholen in de KunstBibliotheek EemlandDe Lieve VrouwICOONtheater ⋅ Andere theaters in de regio ⋅ WijkJury AmersfoortSDGHUB.NLStichting In de KnopKunstbende UtrechtCitymarketing AmersfoortStichting Podiumpas ⋅ We Are Public

Onder de titel ‘De Lieve Flint’ worden bijzondere producties getoond in twee verschillende theaters: Flint en De Lieve Vrouw. Deze producties zijn zowel voor het Flint-publiek als voor bezoekers van De Lieve Vrouw interessant. Voor deze voorstellingen kun je kaarten kopen bij de bespreekbureaus van beide theaters. Bekijk de voorstellingen.

lievevrouw.nl

September Me maakt Flint van 21 t/m 24 september 2023 voor de zevende keer tot hét centrum van de klassieke muziek. Artistiek leider Ragazze Quartet stelde met een nieuwsgierige en open blik opnieuw een bijzonder multidisciplinair festivalprogramma samen voor jong en oud. Componisten, musici en kunstenaars reflecteren op creatieve en inspirerende wijze op het thema van dit jaar: Nieuwe Wegen.

Verwacht vernieuwende concerten en voorstellingen van o.a. Kinan Azmeh (Artist in Focus), Nynke Laverman, Ragazze Quartet, Remy van Kesteren, Ekaterina Levental, Wishful Singing, Izhar Elias en Kika Sprangers.

september-me.nl

Maak van je vakantie een feest!
Flint is deelnemer aan Jeugdtheaterindevakantie, waar ‘Herfstukjes’ en ‘Lente-uitjes’ onderdeel van zijn.

Jeugdtheaterindevakantie is een samenwerking tussen Flint, Theater de Veerensmederij, De Lieve Vrouw, Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, Bibliotheek Utrecht en Aan de Slinger. Samen presenteren zij ieder seizoen een reeks jeugdvoorstellingen in de herfst- en voorjaarsvakantie. Samen staan we sterker: door deze samenwerking kunnen we de mooiste voorstellingen naar de theaters te halen en het programma afwisselend te maken.

jeugdtheaterindevakantie.nl

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving