TREK Take Away Kerstdiner

Vier een ontspannen kerst en steun Flint

Wat dacht u van een heerlijk hoogstaand kerstdiner dat u thuis in een handomdraai op tafel zet? TREK presenteert ook dit jaar het het Take Away Kerstdiner. Een culinair viergangendiner dat u de dag voor kerst kunt afhalen in ons restaurant. Wij hebben de meeste voorbereiding al voor u gedaan, u hoeft alleen nog maar voor de finishing touch te zorgen. En een mooie bijkomstigheid: met de aanschaf van het TREK Take Away Kerstdiner steunt u Flint ook nog in deze lastige tijd. 

Een onbezorgde kerst
Met de meegeleverde instructies en video’s kan er eigenlijk niets meer misgaan.
U hoeft de heerlijke gerechten alleen nog maar thuis te verwarmen en mooi te presenteren. Uiteraard garanderen wij de kwaliteit die u van ons gewend bent! Ook ontvangt u voor iedere gast een sfeervolle menukaart. Zo heeft u alles in huis om er een onvergetelijke kerst van te maken!  

Bestel onze heerlijke wijnen direct mee
Wilt u uw kerstdiner uitbreiden met een broodplankje met smeersels of een bijpassende wijn? U kunt deze extra’s direct mee bestellen. Wij zorgen dat alles op 24 december voor u klaar staat in ons restaurant. 
In dit filmpje vertelt onze gastvrouw Sophie waarom de wijnen zo goed bij het diner passen.

Verrassing voor Flint Vrienden 
Bent u Flint Vriend? Dan krijgt u van ons een kerstverrassing mee naar huis wanneer u het kerstdiner komt afhalen.  

Bijzonderheden
Naast het reguliere menu kunt u uiteraard ook kiezen voor een vega variant. Heeft u andere dieetwensen of allergieën? Laat het ons dan weten via kassa@flint.nl.

De kerstmenu’s zijn te bestellen t/m maandag 20 december 2021.

Bijzonder

Wij zorgen dat alles op 24 december voor u klaar staat in ons restaurant. U kunt uw bestelling afhalen tussen 12.00 en 17.00 uur. 

Het menu is in de koelkast houdbaar t/m tweede kerstdag. Heeft u dieetwensen of allergieën? Laat het ons dan weten via kassa@flint.nl. De kerstmenu’s zijn te bestellen t/m 21 december 2020. 

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!