TREK Take Away Kerstdiner

Vier een ontspannen kerst en steun Flint

De kerstdiners zijn uitverkocht. Iedereen die heeft besteld kan zijn kerstdiner op donderdag 24 december tussen 12.00 en 17.00 uur ophalen. U heeft hierover ook een mail ontvangen. Heeft u wel besteld en geen mail ontvangen? Kijkt u dan ook even in uw spambox.

Wat dacht u van een heerlijk hoogstaand kerstdiner dat u thuis in een handomdraai op tafel zet? TREK presenteert voor het eerst het Take Away Kerstdiner. Een culinair viergangendiner dat u de dag voor kerst kunt afhalen in ons restaurant. Wij hebben de meeste voorbereiding al voor u gedaan, u hoeft alleen nog maar voor de finishing touch te zorgen. En een mooie bijkomstigheid: met de aanschaf van het TREK Take Away Kerstdiner steunt u Flint ook nog in deze lastige tijd. 

Een onbezorgde kerst
Met de meegeleverde instructies en video’s kan er eigenlijk niets meer misgaan.
U hoeft de heerlijke gerechten alleen nog maar thuis te verwarmen en mooi te presenteren. Uiteraard garanderen wij de kwaliteit die u van ons gewend bent! Ook ontvangt u voor iedere gast een sfeervolle menukaart. Zo heeft u alles in huis om er een onvergetelijke kerst van te maken!  

Bestel onze heerlijke wijnen direct mee
Wilt u uw kerstdiner uitbreiden met een broodplankje met smeersels of een bijpassende wijn? U kunt deze extra’s direct mee bestellen. Wij zorgen dat alles op 24 december voor u klaar staat in ons restaurant. 
In dit filmpje vertelt onze gastvrouw Sophie waarom de wijnen zo goed bij het diner passen.

Verrassing voor Flint Vrienden 
Bent u Flint Vriend? Dan krijgt u van ons een kerstverrassing mee naar huis wanneer u het kerstdiner komt afhalen.  

Bijzonder

Wij zorgen dat alles op 24 december voor u klaar staat in ons restaurant. U kunt uw bestelling afhalen tussen 12.00 en 17.00 uur. 

Het menu is in de koelkast houdbaar t/m tweede kerstdag. Heeft u dieetwensen of allergieën? Laat het ons dan weten via kassa@flint.nl. De kerstmenu’s zijn te bestellen t/m 21 december 2020. 

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!