Dorona Alberti en ensemble

The Music from James Bond

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 19-20. Bezoekers zijn per mail op de hoogte gebracht van de verplaatsing.

Dorona Alberti (Gare du Nord) en haar ensemble dompelen zich onder in de wereld van spionage en glamour in het theaterconcert 'The Music from James Bond – The intimate sessions'. De meest iconische songs van vroege en recente James Bond-films komen voorbij. Dorona begeeft zich in de twee werelden van Bond; in die van de glitter en glamour én in die van de rafelranden van de man James Bond.

In weergaloze nieuwe arrangementen van pianist en muzikaal leider Charly Zastrau voor percussie, bas, piano, strijkers en beats wordt het publiek meegenomen in het leven van Bond; van de glamour tot zijn pijn.

Dorona is een performer met een ongeëvenaarde stem. Haar concert The Music from James Bond – The intimate sessions is zowel groots als intiem!

De pers over 'The Music from James Bond':
 "…een charismatische bom, met een dijk van een stem, loepzuivere uithalen (en) elastische danspassen." - de Volkskrant

www.dorona-alberti.com

Muziek
wo 08
dec 21
AFASzaal
20:15
€ 25,85
Later in de verkoop
Later in de verkoop Later in de verkoop

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!