Roué-Verveer-Fotograaf-Bert-Buiring-scaled.jpg

Roue Verveer

Omdat het niet anders kan

Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Openluchttheater 033 (Barchman Wuytierslaan 232, 3819 AC Amersfoort)

Omdat het niet anders kan
Cabaretier Roué Verveer geeft op originele wijze een eigen kijk op de wereld. Een wereld die in het afgelopen jaar er heel anders uit is komen te zien. Kom hard lachen om alles wat Roué heeft meegemaakt!
Roué Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld en wordt geprezen om zijn zelfspot, briljante improvisaties en energieke spel. 'Omdat het niet anders kan' bevat opnieuw een stortvloed aan hilariteit en scherpe grappen! 

www.roueverveer.nl

Helaas is het door de verscherpte coronamaatregelen niet meer mogelijk om een Surinaamse Borrelbox bij de voorstelling te bestellen. Bezoekers die een dinerbox hebben bijbesteld zijn op de hoogte gebracht via de mail.

Cabaret

MAX 4 kaarten per bestelling.

Wij hanteren diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden i.v.m. de coronamaatregelen, krijgt u uiteraard uw geld terug. Als het weer minder is, gaat de voorstelling gewoon door.

Tip:
neem een kussentje mee, dat zit wel zo lekker! 

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!