17_HR_stuk_eenvijfvijf_Maas theater en dans_©Guido Bosua.jpg
9_HR_stuk_eenvijfvijf_Maas theater en dans_©Guido Bosua.jpg
6_HR_stuk_eenvijfvijf_Maas theater en dans_©Guido Bosua.jpg
14_HR_stuk_eenvijfvijf_Maas theater en dans_©Guido Bosua.jpg
8_HR_stuk_eenvijfvijf_Maas theater en dans_©Guido Bosua.jpg
18_HR_stuk_eenvijfvijf_Maas theater en dans_©Guido Bosua.jpg
4_HR_stuk_eenvijfvijf_Maas theater en dans_©Guido Bosua.jpg
1_HR_stuk_eenvijfvijf_Maas theater en dans_©Guido Bosua.jpg

STUK (12+)

door 155 en Maas theater en dans

Dit is een verplaatste voorstelling van 30 oktober 2020. Bezoekers zijn van de verplaatsing op de hoogte gebracht via de mail.

Vier stuks jongens die zin hebben om dingen stuk te maken in een wereld die aan stukken ligt.

De jongens van 155 (éénvijfvijf) willen bij elkaar zijn, dingen samen doen en weer een groep zijn, maar ze voelen geen enkele controle over de situatie. Het is alsof de vloer telkens onder ze vandaan wordt getrokken. Alsof iemand anders ze bestuurt met touwen en alsof mensen liever naar een scherm kijken dan naar hen. Wat is nog de waarde van een echte ervaring als je deze niet live kan delen? Hoe dicht moet je bij iemand zijn voordat het echt anders voelt dan een beeldscherm? De jongens gaan door tot het stuk is.

'STUK' gaat over de echtheid van de ervaring en de intensiteit waarmee je die beleeft. Het is een unieke mix van breakdance, fysieke komedie, live muziek, video en bizarre humor zoals u van 155 gewend bent.

www.eenvijfvijf.nl

De pers over 'STUK':
"Pielen, keten, slap ouwehoeren, eindeloos achter de computer zitten en onweerstaanbaar grappige ongein uithalen, met absurdistische humor en een tikkie lullige uitstraling als maf tegenwicht voor de glamoureuze glimlach waarmee ze hun plots opborrelende break- en b-boychoreografieën uitvoeren. (…) Stuk is even grappig als slim." - NRC ★★★★

"“Stuk is zo strijdvaardig en kwetsbaar, ingetogen en uitbundig.”  - Theaterkrant 

Dans Familievoorstelling
wo 03
nov 21
AFASzaal
19:30
€ 18,50
Later in de verkoop
Later in de verkoop Later in de verkoop

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!