Tisjeboy-Jay-Van-het-Net-naar-het-Doek-LIGGEND_.jpg

Tisjeboy Jay

Van het Net naar het Doek

‘Van het Net naar het Doek’ geeft een bijzonder kijkje in het leven van voormalig boekhouder, bodybuilder en Temptation Island-verleider Jay Francis, oftewel Tisjeboy Jay. Zijn grappige internetfilmpjes trekken honderdduizenden kijkers, maar nu brengt hij zijn persoonlijke verhaal naar het theater!

In deze hilarische debuutvoorstelling neemt Jay absoluut geen blad voor de mond. De grappen vliegen door de lucht, maar u wordt op zoveel meer getrakteerd. Jay raakt een gevoelige snaar om iedereen vervolgens weer dubbel te laten klappen van het lachen. ‘Van het Net naar het Doek’ is een achtbaan van emoties die u continu geboeid houdt. Uiteindelijk heeft Jay maar één doel: iedereen heel hard laten lachen. Als u lacht, lacht hij ook!

www.tisjeboyjay.com

Cabaret

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Voor deze voorstelling hoeft u géén coronatoegangsbewijs te laten zien bij binnenkomst omdat wij werken met een beperkte capaciteit bij deze voorstelling.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!