Wishful Singing - ©Anne Claire de Breij.jpg
WishfulSinging © Anne Claire de Breij.jpg
MelleMeivogel_bertvdbrink-11.jpg
MelleMeivogel_bertvdbrink-9.jpg

Wishful Singing

Feeling Good

Wishful Singing zingt haar meest geliefde muziek in 'Feeling Good'. Het veelzijdige repertoire deze ochtend bestaat uit Scarlatti’s mooiste werk voor a cappella vrouwenstemmen, de pentatonische schoonheid van Engelse volksmuziek, gregoriaanse eenstemmigheid en het onweerstaanbare geluid van close harmony. Feel good-muziek in de breedste zin van het woord. Daartoe behoort ook de bruisende muziek van Boy Edgar prijs-winnaar Bert van den Brink. Tijdens de lockdown ontstond een bijzondere samenwerking tussen Wishful Singing en pianist Bert van den Brink voor het project 'Zing je sterk', een zangtherapie die Wishful Singing ontwikkelde samen met zorgprofessionals voor mensen met Long Covid. Vandaag klinken de meest favoriete arrangementen ontstaan uit deze samenwerking, waaronder Avond van Boudewijn de Groot en Zing Vecht Huil van Ramses Shaffy, speciaal voor Wishful Singing gearrangeerd en begeleid door meesterjazzpianist Bert van den Brink.

Herman Finkers:
“Ze kunnen heel goed met zijn vijven één stem maken… Hoe ze de timing zo precies op elkaar afstemmen… dat is een wonder eigenlijk. Wishful Singing is een geschenk uit de hemel”

Klassieke muziek
zo 27
mrt 22
Sint Aegtenkapel
11:00
€ 20,00
Verkoop v.a. 30 okt

In De Sint Aegtenkapel hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals tonen van een Coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht het concert geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!