FWTB2022-PosterScreen-v1.png
Kyla Brox © Phil Melia.jpg
Khalif Wailin' Walter © Albrecht Schmidt.jpg
24Pesos © Nineke Loedeman.jpg
FWTB main foto.jpg
verbraak van bijnen.jpg

Flirting with the blues Festival

SEAN WEBSTER, KHALIF WAILIN’ WALTER, 24PESOS, KYLA BROX, VERBRAAK & VAN BIJNEN

Flint vormt wederom het decor voor het indoor blues festival ‘Flirting With The Blues’, met bluesgiganten die hun sporen internationaal verdiend hebben.

 

SEAN WEBSTER

Sean’s hartstochtelijke gitaarspel staat in volledige harmonie met zijn rauwe indringende ‘one of a kind’ stem. Vooraanstaand muziekmedium Music News zei al eens: ‘nog nooit iemand gehoord met een stem als Sean Webster’. Nationale en Internationale bluesmedia komen superlatieven te kort bij deze gigant.

 

KHALIF WAILIN’ WALTER

Khalif's muziek, hoewel stevig geworteld in de Chicago elektrische bluesgitaartraditie, is versmolten met elementen van Funk, Soul, Rock en Reggae om zijn eigen soort funkin' boogie groove te creëren.

 

24PESOS

24Peso's hebben een unieke en energieke kijk op de blues, waardoor ze in de voorhoede van de nieuwe bluesscene in het VK staan en door Maverick Magazine zijn uitgeroepen tot 'de meest opwindende en originele bluesband van het VK'.

 

KYLA BROX

Als zevenvoudig British Blues Awards Finalist en drievoudig European Blues Awards-genomineerde behoort Kyla Brox onomstotelijk tot de grootste Britse blueszangeres van haar generatie.

 

VERBRAAK & VAN BIJNEN

De kleinste big band van Nederland! Twee singer-songwritende multi-instrumentalisten met ‘roots’ die verwantschap tonen met blues, country en Americana uit het diepe zuiden vermaken u tussen de acts door met hun muziek.

 

Meer info op: www.flirtingwiththeblues.com

Zie onze coronapagina voor de up-to-date coronamaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. 

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. 

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!