Yalla-Yalla-Kubus-Kubus-Kubus-c-Birgit-Schuh-4.jpg

Kubus Kubus Kubus (3+)

Lente-Uitjes / Yalla Yalla

Spelenderwijs ontdekt de kubusman de magische, kleurloze wereld waarin hij terecht is gekomen. En dat niet alleen, hij laat hem tot leven komen! Het regent plotseling binnen, er verschijnen houten poppetjes uit blokken en zijn arm kan ineens héél lang worden.

Kubus kubus kubus is een voorstelling met humor over ontdekken, nieuwe ervaringen opdoen en vriendschap sluiten.

www.tgyallayalla.com

Over Achref Adhadhi
Achref Adhadhi verhuisde voor de liefde vanuit Tunesië naar Nederland, waar hij zijn leven en theatercarrière opnieuw moest opbouwen.

 Toen hij hier kwam wonen, volgde hij opleidingen bij DOX en Likeminds. Ook richtte hij Theatergroep YALLA YALLA op, als hoognodige creatieve uitlaatklep tijdens het inburgeren. Yalla betekent in het Arabisch: ‘kom op!’

 Achref is theatermaker en mimespeler. Hij is opgeleid als fysiek acteur en heeft een expressieve mimiek. Zijn voorstellingen kennen vaak serieuze onderwerpen, die hij met lichtvoetige humor brengt. Momenteel speelt hij zijn kindervoorstellingen ‘Hieperdehiep… Amboula!’ en ‘Kubus kubus kubus’. Ook is hij te zien in de voorstelling ‘Dikkie Dik & ik’.

Bekijk de trailer:


Lente-Uitjes
Deze voorstelling is onderdeel van de Lente-Uitjes, jeugdtheater in de voorjaarsvakantie. Lente-Uitjes is een samenwerking van Flint, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, Stadsschouwburg Utrecht, Aan de Slinger, Bibliotheek Neude, De Lieve Vrouw en De Veerensmederij. Kijk voor het complete programma, speeltijden en tickets hier.

Familievoorstelling

Zie onze coronapagina voor de up-to-date coronamaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. 

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!