Cabaret-VRIJ-Leven-1-1024x629.jpg

LichteGedichtenDag 2023

Theo Maassen, Ivo de Wijs, Erik van Muiswinkel, Johan Hoogeboom, Theo Danes, e.v.a.

Zojuist bevestigd: Ook Theo Maassen is aanwezig tijdens de LichteGedichtenDag!

Het is een traditie. Een theatraal rijmfestijn. De landelijke LichteGedichtenDag. Een parel in de Poëzieweek. Eén keer per jaar verzamelen zich ’s lands grootste woordkunstenaars, om een show te brengen vol vrolijke verzen en schuddebuikpoëzie. Light verse van de bovenste plank.

Programma Amersfoort
In Amersfoort geniet u onder andere van Cabaretier Theo Maassen, de vrolijke maestro Ivo de Wijs, Drs. P-vertolker Erik van Muiswinkel, het Amersfoortse multitalent Theo Danes, de Groninger plezierdichter Bart Adjudant en toptekstdichter Wietske Loebis. Omlijst met hilarische liedjes van Katinka Polderman, Johan Hoogeboom en Roel C. Verburg. En dat alles onder leiding van taaltovenaars Frank van Pamelen en Jan J. Pieterse.

Verwacht powervolle puntdichten en puntige powerpointpoëzie. Vileine kwatrijnen en amazing meezingverzen. Verwacht stuiterend stuntrijm en bizar korte liedjes. Kortom: verwacht een onvergetelijke ode aan de tover van de Nederlandse taal. Deze unieke LichteGedichtenDag mag u gewoon niet missen!

Bijzonder

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!