2223_FATIMA_PR_Mouna_Laroussi_zonder_tekst.jpg

Mouna Laroussi

FATIMA - Vrouw met 1001 gezichten

Dit is een verplaatste voorstelling. Bezoekers zijn op de hoogte gebracht via de mail. 

Na de voorstelling Schijtziek, waarin de gezellige Marokkaanse tante Fatima voor het eerst in de schijnwerpers stond, waren Mouna Laroussi en haar publiek het over één ding eens: deze vrouw moet een eigen show krijgen!

Fatima weet lastige onderwerpen te verpakken in grappige verhalen. Verhalen die ook werkelijk tot leven komen, van het brutale nichtje Bouchra tot de kwetsbare oude Haj. Met een bont gezelschap aan karakters schetst Mouna een beeld van een bevolkingsgroep die huis en haard verliet om in een ver land een nieuw bestaan op te bouwen. Door Fatima haar stem te lenen neemt ze daarbij geen blad voor de mond. Ze zegt goudeerlijk wat ze van de dingen vindt, maar heeft ook oor voor andere meningen. Ze koppelt humor aan lef en zelfs als u het niet met haar eens bent gaat u voor de bijl. Natuurlijk, ook haar hoofd loopt soms om van problemen, ruzies en culturele verschillen. Maar waar anderen een kloof zien, ziet Fatima een brug. Waar anderen op de vuist willen, tovert Fatima een lach.

Weet u het allemaal niet meer zo goed? Kom dan naar die gezellige, goedlachse Fatima!

www.mounamix.nl

Cabaret

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!