2729 jan 2023.png
Oxygen-Delusion-webbanner-LG-2223.jpg
49-NTF--Narrowcasting-liggend-sharyan.jpg

Oxygen - a Jennifer Romen Production - Delusion (12+)

Nationaal Theaterweekend

Het Nationaal Theaterweekend is voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoekers. We willen iedereen kennis laten maken met theater en laten zien hoe mooi, ontroerend, grappig, fijn, waardevol of leuk theater is. Daarom kunt u tijdens deze feestelijke dagen voor een tientje naar een voorstelling!

Het programma is inmiddels bekend!
Eindig het theaterweekend op 29 januari om 15:00 uur met de voorstellling Oxygen - a Jennifer Romen Production - Delusion.

Jennifer Romen is een jonge, ambitieuze choreograaf die met haar gezelschap Oxygen indruk maakt met visueel werk vol strakke choreografieën en beeldende illusies. Ze werd drievoudig Europees Kampioen, drievoudig Wereldkampioen en ze won de World Dance Sport Games in Taiwan en The World of Dance Championship in Los Angeles. In 2020 won ze de Inspiratieprijs 2020 van het Prins Bernard Cultuurfonds. Met haar eerste eigen voorstelling Delusion bestormt ze de grote zalen. Delusion is een visueel hoogstandje dat het publiek door het gebruik van illusies constant op het verkeerde been zet. Een verbluffende, ontroerende en tot in de puntjes uitgevoerde coming-of-age voorstelling die een breed publiek raakt. Ook geschikt voor jongeren vanaf 12 jaar!

Gezamenlijk initiatief
Meer dan tachtig theaters in heel Nederland doen van 27 tot en met 29 januari 2023 mee. Er is dus altijd een theater in de buurt waar je een fantastische voorstelling kunt zien voor een tientje. Het Nationaal Theaterweekend is   een gezamenlijk initiatief van het Prins Bernhard Cultuur Fonds, het Nationaal Theater Fonds en hoofdpartner Bankgiroloterij dat wordt gedragen door de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD), de Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten (NAPK) en de Vereniging Vrije Theaterproducenten (VVTP).

Dans Show

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. 

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!