2729 jan 2023.png

Blind date: Game Theater (8+)

Nationaal Theaterweekend

Het Nationaal Theaterweekend is voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoekers. We willen iedereen kennis laten maken met theater en laten zien hoe mooi, ontroerend, grappig, fijn, waardevol of leuk theater is. Daarom kunt u tijdens deze feestelijke dagen voor een tientje naar een voorstelling!

Laat u verrassen!

Op zaterdagochtend en -middag 28 januari staat in de AFASzaal iets spannends te gebeuren voor jongeren vanaf 8 jaar: Game Theater.
We maken op een later moment het programma van Flint tijdens het Nationaal Theaterweekend bekend, maar u kunt al wel een kaartje kopen. Ga op blind date en laat u verrassen!

Gezamenlijk initiatief
Meer dan tachtig theaters in heel Nederland doen van 27 tot en met 29 januari 2023 mee. Er is dus altijd een theater in de buurt waar je een fantastische voorstelling kunt zien voor een tientje. Het Nationaal Theaterweekend is   een gezamenlijk initiatief van het Prins Bernhard Cultuur Fonds, het Nationaal Theater Fonds en hoofdpartner Bankgiroloterij dat wordt gedragen door de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD), de Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten (NAPK) en de Vereniging Vrije Theaterproducenten (VVTP).

Bijzonder Familievoorstelling

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!