2729 jan 2023.png
Studio eXp - Diemen-69 (1).jpg
De wraak van de klimaatpiraat.JPG
49-NTF--Narrowcasting-liggend-hadewych.jpg

De wraak van de Klimaatpiraat (8+)

Nationaal Theaterweekend

Het Nationaal Theaterweekend is voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoekers. We willen iedereen kennis laten maken met theater en laten zien hoe mooi, ontroerend, grappig, fijn, waardevol of leuk theater is. Daarom kunt u tijdens deze feestelijke dagen voor een tientje naar een voorstelling!

Kom zaterdag 28 januari vanaf 11:00 uur naar het Game Theater De wraak van de Klimaatpiraat.

#dewraakvandeklimaatpiraat is een game theatervoorstelling over klimaatverandering. Een gegamificeerde theatervoorstellingen waarin het publiek, omringd door interactieve installaties en tegelijkertijd kijkend naar een voorstelling, op zoek gaat naar antwoorden op vragen. Deze voorstelling speelt zich niet af in een klassieke theateropstelling. De performer loopt rond en heeft een rol in de voorstelling. De taak aan het publiek is om in dialoog te gaan met de performer en de voorstelling te beïnvloeden. Deze escaperoom gecombineerd met theater is een geweldige ervaring, en leuk voor kinderen om samen te doen met hun klas, vriendjes of ouders.

Gezamenlijk initiatief
Meer dan tachtig theaters in heel Nederland doen van 27 tot en met 29 januari 2023 mee. Er is dus altijd een theater in de buurt waar je een fantastische voorstelling kunt zien voor een tientje. Het Nationaal Theaterweekend is   een gezamenlijk initiatief van het Prins Bernhard Cultuur Fonds, het Nationaal Theater Fonds en hoofdpartner Bankgiroloterij dat wordt gedragen door de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD), de Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten (NAPK) en de Vereniging Vrije Theaterproducenten (VVTP).

Bijzonder Familievoorstelling

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. 

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!