2729 jan 2023.png
LAL presenteert Meat Loafs 'Bat out of Hell' - liggend compleet.jpg
49-NTF--Narrowcasting-liggend-remy.jpg

Legendary Album Live - Meat Loaf

Nationaal Theaterweekend

Het Nationaal Theaterweekend is voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoekers. We willen iedereen kennis laten maken met theater en laten zien hoe mooi, ontroerend, grappig, fijn, waardevol of leuk theater is. Daarom kunt u tijdens deze feestelijke dagen voor een tientje naar een voorstelling!

Het programma is inmiddels bekend!
Kom zaterdag 28 januari om 20:15 uur naar Legendary Album Live. 

Zo'n 45 jaar geleden verscheen de klassieker Bat Out of Hell, wat een overdonderend succes werd. De karakteristieke zanger Marvin Lee Aday overleed in januari 2022 op 74-jarige leeftijd. Hij werd wereldberoemd door zijn rockhit ‘Paradise by the Dashboard Light’, die hij op dit album uit 1977 samen zong met Ellen Foley. Ter gedachtenis aan deze muzikale legende, zijn legendarische albums en buitengewoon talent wordt Bat Out of Hell in zijn volledigheid uitgevoerd. Meat Loafs optredens werden gekenmerkt door theatrale acts. Aan de Volkskrant vertelde hij: "De meeste rockbands denken dat het voldoende is gewoon hun liedjes te spelen. Ik niet. Mensen moeten meegesleept worden in een drama. Ieder hoekje van het podium moet worden benut.”

Gezamenlijk initiatief
Meer dan tachtig theaters in heel Nederland doen van 27 tot en met 29 januari 2023 mee. Er is dus altijd een theater in de buurt waar je een fantastische voorstelling kunt zien voor een tientje. Het Nationaal Theaterweekend is   een gezamenlijk initiatief van het Prins Bernhard Cultuur Fonds, het Nationaal Theater Fonds en hoofdpartner Bankgiroloterij dat wordt gedragen door de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD), de Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten (NAPK) en de Vereniging Vrije Theaterproducenten (VVTP).

Muziek

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. 

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!