2729 jan 2023.png
LAL presenteert Meat Loafs 'Bat out of Hell' - liggend compleet.jpg
49-NTF--Narrowcasting-liggend-remy.jpg

Legendary Albums Live - Meat Loaf

Nationaal Theaterweekend

Het Nationaal Theaterweekend is voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoekers. We willen iedereen kennis laten maken met theater en laten zien hoe mooi, ontroerend, grappig, fijn, waardevol of leuk theater is. Daarom kunt u tijdens deze feestelijke dagen voor een tientje naar een voorstelling!

Kom zaterdag 28 januari om 20:15 uur naar Legendary Albums Live. 

Zo'n 45 jaar geleden verscheen de klassieker Bat Out of Hell, wat een overdonderend succes werd. De karakteristieke zanger Marvin Lee Aday overleed in januari 2022 op 74-jarige leeftijd. Hij werd wereldberoemd door zijn rockhit ‘Paradise by the Dashboard Light’, die hij op dit album uit 1977 samen zong met Ellen Foley. Ter gedachtenis aan deze muzikale legende, zijn legendarische albums en buitengewoon talent wordt Bat Out of Hell in zijn volledigheid uitgevoerd. Meat Loafs optredens werden gekenmerkt door theatrale acts. Aan de Volkskrant vertelde hij: "De meeste rockbands denken dat het voldoende is gewoon hun liedjes te spelen. Ik niet. Mensen moeten meegesleept worden in een drama. Ieder hoekje van het podium moet worden benut.”

Flint Rocks on Saturday Night!

Rock College van 19.00 - 20.00 uur

Popprofessor Arris Roordink neemt je tijdens dit college mee in de wereld van de rockmuziek. Arris is een duizendpoot in de Nederlandse muziekscene. Met veel muziek- en videofragmenten neemt hij je mee terug naar de oorsprong van de rock. Dit college is voorafgaand aan de voorstelling 'Legendary Album Live - Meat Loaf'.

Cave Canem van 22.30 - 00.00 uur

Cave Canem richt zich op akoestische rock covers van de ’50s tot het heden. Denk hierbij aan klassiekers zoals ‘Country Roads’ van John Denver, maar ook nummers uit andere muziekgenres zoals ‘Bed of Roses’ van Bon Jovi of ‘Sweet Child ‘O Mine’ van Guns ’n Roses. Na afloop van de voorstelling 'Legendary Album Live - Meat Loaf' geniet je van het optreden van deze band.

Bekijk hier het hele programma tijdens het Nationaal Theaterweekend.

Muziek

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. 

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!