Notenkraker-webbanner-LG-2223.jpg (1)
Notenkraker - Ballet of the State Opera Stara Zagora Bulgary - 010.jpg
Notenkraker - Ballet of the State Opera Stara Zagora Bulgary - 006.jpg
Notenkraker - Ballet of the State Opera Stara Zagora Bulgary - 004.jpg

De Notenkraker, een magisch kerstsprookje (6+)

State Opera Bulgaria Stara Zagora

Het magische kerstballet De Notenkraker brengt het ultieme kerstgevoel in de theaters. Het verhaal vertelt het avontuur van Clara en de betoverde notenkraker die ze op kerstavond cadeau krijgt. In haar droom verandert de notenkraker in een knappe prins die haar meeneemt op een wonderbaarlijke reis door een sprookjeswereld.

Het ballet met live orkest zal worden uitgevoerd door het Bulgaarse State Opera Bulgary Stara Zagora. Bulgarije heeft een rijke culturele traditie waar ballet een belangrijke rol in speelt en Stara Zagora is zonder twijfel één van de meest toonaangevende gezelschappen van het land. Onder de bezielende leiding van balletmeester Silviya Tomova is er de afgelopen jaren hard gewerkt aan het samenstellen van een corps de ballet dat zich kan meten met de wereldtop. Het corps de ballet en de solisten dansen met uitzonderlijke precisie en de schitterende kostuums zijn een lust voor het oog. Het hele balletlexicon komt in Flint op kerstavond voorbij in het magisch klassieke balletsprookje De Notenkraker. Een genot voor elke balletliefhebber en tegelijkertijd een aanrader voor de hele familie! 

www.dgtheater.nl

Dans Familievoorstelling

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Op 24 december serveren wij een speciaal kerstdiner in TREK theaterkeuken & café. Dit kerstmenu is in plaats van ons reguliere à la carte menu.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!