Promobeeld Crazy Little Things - Queen The Story - liggend - fotocredits Don Cruscio.jpg
Scènefoto%206%20Queen%20The%20Story%20-%20Fotograaf%20Paul%20Bergen.jpg
Scènefoto%205%20Queen%20The%20Story%20-%20Fotograaf%20Paul%20Bergen.jpg
Scènefoto%203%20Queen%20The%20Story%20-%20Fotograaf%20Paul%20Bergen.jpg

Queen: The Story

Crazy Little Things

In korte tijd groeide Crazy Little Things uit tot een ware sensatie. Na optredens op verschillende grote podia en festivals, komt de zevenkoppige groep nu met een speciaal theaterprogramma. Verwacht geen opplaksnorren, stofzuigers of pruiken want deze muzikanten gaan terug naar de essentie van de Queen-muziek.

Muziekjournalist, hoofdredacteur en Veronica-DJ Jean-Paul Heck creëerde samen met zanger Marijn Geluk en Heck’s goede vriend en collega Leo Blokhuis Queen: The Story. Heck interviewde de originele Queen-leden meerdere malen. Zo ging hij thuis op bezoek bij drummer Roger Taylor en gitarist Brian May. Hij gaat ook terug naar het allereerste begin: de legendarische Queen-concerten die hij als jonge tiener in Nederland en België bezocht. Naast de legendarische muziek zit de show vol anekdotes over zijn ontmoetingen met de Queen-leden. Het is slechts een onderdeel van dit ware muzikale spektakelstuk waarin Crazy Little Things genadeloos dicht maar wel op geheel eigen wijze tegen de sound van Queen aankruipt. "En jawel, onze zanger zingt elk liedje in de toonsoort waarin ook Freddie dat destijds deed”, aldus Heck.

www.thecrazylittlethings.nl

 

Muziek Theaterconcert

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!