Soweto Gospel Choir - Heart of Africa (Andrew Kay & Associates Pty Ltd) 2.jpg

Soweto Gospel Choir

Heart of Africa

Dompel u tijdens de koude en donkere wintermaanden onder in het kleurrijke en energieke muziekspektakel van het Zuid-Afrikaanse Soweto Gospel Choir. Hét beste gospelkoor van de wereld werkte samen met grote artiesten als Queen, U2, Beyoncé, Stevie Wonder, Aretha Franklin en Anastacia en won meerdere Grammy’s, de belangrijkste Amerikaanse muziekprijs. Met traditionele en populaire gospels, begeleid door een dynamische band, treden de zangers en zangeressen over de hele wereld op voor volle zalen. Dit jaar zijn ze tijdens de kerstperiode terug in Nederland met hun nieuwe voorstelling Heart of Africa. Geniet van een avond vol authentieke Zuid-Afrikaanse dans, zinderende energie en vooral prachtige en ontroerende harmonieën.

Dit koor straalt, ze zingen en dansen op het podium alsof hun leven er vanaf hangt. De energie in Heart of Africa spat er vanaf en voelt u nog lang nadat u de zaal verlaten heeft! 

www.sowetogospelchoir.com

 

Muziektheater

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!