Flint1231.jpg (1)
Flint1323.jpg (1)
Landscape4.jpg

Komt u bij ons eten?

De voorpret van het bezoeken van een zorgvuldig gekozen voorstelling begint vaak al ver van te voren. Flint is dat helemaal met u eens, en daarom staat er meer op het menu dan alleen een voorstelling. TREK theaterkeuken & café is elke voorstellingsavond geopend vanaf 17:00 uur.

Genieten

In een intieme en sfeervolle setting begint uw avondje uit lekker ontspannen. Wij zorgen er voor dat u rustig kunt genieten van de culinaire kwaliteiten van onze chef-kok, zonder dat u de klok in de gaten hoeft te houden. Wij zorgen dat u met een voldaan gevoel en op tijd plaats neemt in de zaal voor uw voorstelling.

Reserveren

Wilt u een tafel reserveren? Dat kan eenvoudig via het formulier rechtsonder in beeld. Reserveert u liever telefonisch? Uiteraard is dat geen probleem, wij staan u graag te woord ( 033 4 229 229). Indien u een inleiding voorafgaand aan uw voorstelling heeft gereserveerd, adviseren wij een reservering te maken om 17:00 uur, zodat u rustig van uw diner kunt genieten.

Let op: Vanaf 15.00 uur is het online reserveren van een tafel op dezelfde dag niet meer mogelijk. U kunt dan alleen nog telefonisch een reservering maken via 033 4 229 229.

De perfecte voorstelling begint op uw bord bij TREK theaterkeuken & café

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!