Flint1231.jpg (1)
Flint1323.jpg (1)
Landscape4.jpg

Komt u bij ons eten?

Let op: Momenteel bieden we een tijdelijke compacte kaart aan. Vanaf 1 september serveren wij weer à la carte zoals u van ons gewend bent.

De voorpret van het bezoeken van een zorgvuldig gekozen voorstelling begint vaak al ver van te voren. Flint is dat helemaal met u eens, en daarom staat er meer op het menu dan alleen een voorstelling. TREK theaterkeuken & café is elke voorstellingsavond geopend vanaf 17:00 uur.

Genieten

In een intieme en sfeervolle setting begint uw avondje uit lekker ontspannen. Wij zorgen er voor dat u rustig kunt genieten van de culinaire kwaliteiten van onze chef-kok, zonder dat u de klok in de gaten hoeft te houden. Wij zorgen dat u met een voldaan gevoel en op tijd plaats neemt in de zaal voor uw voorstelling.

Reserveren

Momenteel is het reserveren van een tafel verplicht. Reserveren kan eenvoudig via het formulier rechtsonder in beeld. Reserveert u liever telefonisch? Uiteraard is dat geen probleem, wij staan u graag te woord ( 033 4 229 229). Indien uw voorstelling begint om 19:00 adviseren wij een reservering te maken om 17:00 uur, zodat u rustig van uw diner kunt genieten.

De perfecte voorstelling begint op uw bord bij TREK theaterkeuken & café

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!