Concert/voorstelling

Flint heeft alles in huis om van jouw bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken. Al meer dan 3.500 organisaties gingen je voor!

Jouw onvergetelijk concert of voorstelling bij Flint

Als jij op zoek bent naar dé perfecte locatie voor jouw concert of voorstelling, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Flint, dé concertlocatie van Midden-Nederland, geven wij jouw evenement het podium dat het verdient. Stap binnen in een theater van formaat, met rood pluche, fonkelende lampjes en een adembenemende zaal. Hier schitter je net zo hard als de artiesten die je voorgingen.

Creëer elke gewenste sfeer in de AFASzaal, of je nu een tv-opname, modeshow of intiem gitaarconcert organiseert. Met een maximale capaciteit van 1250 bezoekers is deze zaal ook perfect voor bruisende danceparty’s of popconcerten. Wat voor evenement je ook voor ogen hebt, Flint is dé concert- en evenementlocatie die jouw evenement op de kaart zet.

Centraal gelegen concertlocatie voor jouw gemak

Bij het organiseren van jouw perfecte concert is de locatie van groot belang. Het moet niet alleen inspirerend zijn, maar ook gemakkelijk bereikbaar. Flint is dé locatie in Amersfoort, centraal gelegen en goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Wist je dat er precies achter Flint een parkeergarage ligt? Zo zorgen we ervoor dat jouw gasten moeiteloos kunnen parkeren.

Professioneel advies en begeleiding voor jouw concert of voorstelling

Bij elke voorstelling komen natuurlijk de nodige zenuwen kijken. Daarom is het fijn om te weten dat de locatie van jouw concert of voorstelling alvast goed geregeld is. Bij Flint krijg je een vaste contactpersoon en uitgebreide begeleiding vooraf. We kunnen zelfs helpen met het opstellen van een draaiboek of lichtplan, aangezien wij jarenlange ervaring hebben in het begeleiden van theaterproducties. Ook bij de kaartverkoop staan wij graag voor je klaar. Met onze professionele ondersteuning zul je het publiek gegarandeerd verrassen en verbazen.

100 tot 1250 personen
Combinatie met andere ruimtes
Eigen horeca
Eigen technisch team
Centraal gelegen

Enthousiast geworden?

Neem contact op
Sfeerfoto van het evenement Festifoort bij evenementenlocatie en theater Flint in Amersfoort

Meer weten?

Bekijk de zalen
Flint theater Amersfoort feest AFASzaal

Kom de locatie vrijblijvend bezichtigen

Maak een afspraak

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst