Concert/voorstelling

Flint heeft alles in huis om van jouw bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken.

Jouw onvergetelijk concert of voorstelling bij Flint

Als jij op zoek bent naar dé perfecte locatie voor jouw concert of voorstelling, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Flint, dé concertlocatie van Midden-Nederland, geven wij jouw evenement het podium dat het verdient. Stap binnen in een theater van formaat, met rood pluche, fonkelende lampjes en een adembenemende zaal. Hier schitter je net zo hard als de artiesten die je voorgingen.

Creëer elke gewenste sfeer in de AFASzaal, of je nu een tv-opname, modeshow of intiem gitaarconcert organiseert. Met een maximale capaciteit van 1250 bezoekers is deze zaal ook perfect voor bruisende danceparty’s of popconcerten. Wat voor evenement je ook voor ogen hebt, Flint is dé concert- en evenementlocatie die jouw evenement op de kaart zet.

Catwalk opstelling Afaszaal Flint theater Amersfoort

Meer weten?

Bekijk de zalen
Flint theater Amersfoort feest AFASzaal

Vraag een offerte aan

Informatie / offerte aanvragen

Centraal gelegen concertlocatie voor jouw gemak

Bij het organiseren van jouw perfecte concert is de locatie van groot belang. Het moet niet alleen inspirerend zijn, maar ook gemakkelijk bereikbaar. Flint is dé locatie in Amersfoort, centraal gelegen en goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Wist je dat er precies achter Flint een parkeergarage ligt? Zo zorgen we ervoor dat jouw gasten moeiteloos kunnen parkeren.

Flexibele zalen die aansluiten bij jouw wensen

Bij Flint beschikken we over multifunctionele zalen die flexibel kunnen worden ingericht en gemakkelijk kunnen worden aangepast aan het aantal personen. Elke zaal heeft zijn eigen stijl en biedt talloze mogelijkheden. Of je nu een groot congres organiseert of juist een intiemer evenement, bij Flint vind je de perfecte ruimte.

Professioneel advies en begeleiding voor jouw concert of voorstelling

Bij elke voorstelling komen natuurlijk de nodige zenuwen kijken. Daarom is het fijn om te weten dat de locatie van jouw concert of voorstelling alvast goed geregeld is. Bij Flint krijg je een vaste contactpersoon en uitgebreide begeleiding vooraf. We kunnen zelfs helpen met het opstellen van een draaiboek of lichtplan, aangezien wij jarenlange ervaring hebben in het begeleiden van theaterproducties. Ook bij de kaartverkoop staan wij graag voor je klaar. Met onze professionele ondersteuning zul je het publiek gegarandeerd verrassen en verbazen.

Gaan wij samen voor een onvergetelijk concert?

Wil je meer weten over het organiseren van een concert of voorstelling bij Flint? Neem contact op met evenementen@flint.nl. Wij helpen je graag verder. Of bel direct naar 033 4 229 230.

Impressie congres in de Rabobank Theaterzaal van Flint theater Amersfoort

Bekijk de online brochure

Lees meer

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst