Bijeenkomsten

Flint heeft alles in huis om van jouw bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken. Al meer dan 3.500 organisaties gingen je voor!

Flint Amersfoort: dé locatie voor jouw bijeenkomst midden in Nederland

Jouw congres of evenement bij Flint in Amersfoort. Een inspirerende locatie om het thema van jouw bijeenkomst onder de aandacht te brengen.

Een zakelijke bijeenkomst organiseren in het midden van het land? Succes verzekerd met een congres of evenement bij Flint in Amersfoort. Deze unieke plek gaan jouw gasten niet snel vergeten en is perfect voor het overdragen en delen van kennis. Met hightech theater apparatuur en eigen technici bieden wij elke spreker het perfecte podium! Je kunt voor verschillende type bijeenkomsten terecht bij Flint.

Bekijk de mogelijkheden

Sfeerfoto van een evenement in de Rabobank Theaterzaal van Flint theater Amersfoort

Congres

Lees meer
Sfeerbeelden diner Oogfonds Afaszaal in Flint theater Amersfoort

Bedrijfsfeest

Lees meer
Sfeerfoto van een feest van AMREF in de AFASzaal van het Flint theater in Amersfoort

Evenement

Lees meer
Evenement in Flint theater Amersfoort

Concert/voorstelling

Lees meer

Waarom kiezen klanten voor Flint?

  • Je krijgt persoonlijke service met 1 vaste contactpersoon van begin tot einde.
  • Flint is een theater, dat geeft een prachtige sfeer en uitstraling
  • Centraal in Nederland heeft het een perfecte ligging
  • Werken met een team dat gewend is om grote groepen te ontvangen.

Flint heeft eigen techniek en een eigen horecateam.  Daardoor kunnen we aan alle maatwerk wensen voldoen EN weten wij als geen ander hoe wij jouw evenement tot in de puntjes moeten verzorgen.

Wil je het zelf ervaren? Vraag dan een rondleiding aan.

Verschillende zalen met een eigen unieke uitstraling. Kies de Rabobank Theaterzaal, voor een theatersfeer. Met uitgebreide techniek en mogelijkheden op het toneel. Of kies de flexibele AFASzaal voor een maatwerk opstelling, met een inrichting en uitstraling naar keuze.

Wil je een hybride evenement organiseren?

Ook dat kan. Flint heeft alles in huis om jouw evenement zowel fysiek als online te kunnen organiseren. Onze technici met hun hightech apparatuur staan klaar voor een soepele voortgang. We richten studio’s in voor online sessies of verzorgen een livestream vanuit de zalen. Dat doen we regelmatig. Lees meer over hybride/online evenementen bij Flint.

Zaal huren?

Wil jij jouw eigen voorstelling een podium geven en een zaal huren bij Flint? Amateurvoorstellingen, dansscholen, eindejaars uitvoering of schoolmusicals zijn allen meer dan welkom bij Flint.

Gaan wij samen voor jouw bijeenkomst?

Meer weten over het organiseren van een bijeenkomst met Flint? Neem contact op met evenementen@flint.nl. Wij helpen je graag verder. Of bel direct naar 033 4 229 230.

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst