Sint Aegtenkapel

Flint heeft alles in huis om van jouw bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken. Al meer dan 3.500 organisaties gingen je voor!

Jouw voorstelling of maatschappelijke evenement in dit bijzondere monument

De Sint Aegtenkapel opent haar deuren voor jou!

Flint exploiteert en programmeert in de Sint Aegtenkapel en wil deze bijzondere plek graag toegankelijk houden en een passende functie geven. Maatschappelijke en culturele organisaties kunnen in deze bijzondere kapel hun voorstelling geven of evenement te houden. De mogelijkheden vind je in deze flyer. De ambiance en akoestische kwaliteiten maken dit monument tot een van de mooiste locaties in Amersfoort.

De kapel is iets voor jou als:

  • Je een maatschappelijke of culturele instelling bent (niet commercieel).
  • Je maximaal 150 bezoekers verwacht.
  • De voorstelling of het evenement tot uiterlijk 23.00 uur duurt (nazit tot uiterlijk 23.30 uur).
  • Je geen versterkte muziek nodig hebt en geen slagwerk of koperblazers wilt bespelen.

Tarieven

De huur van de Sint Aegtenkapel bedraagt € 500,- excl. 21% btw. Dit is voor een periode van maximaal vier uur. De huur gaat in vanaf binnenkomst tot aan vertrek uit de kapel. Bekijk deze flyer voor een overzicht van alle kosten en mogelijkheden.

Tip! Verenigingen kunnen een aanvraag indienen voor een huursuppletie voor voorstellingen of concerten die plaatsvinden in de kapel. Deze vraag je aan bij de gemeente. Van 1 t/m 30 september 2024 kunnen verenigingen aanvragen indienen voor een huursuppletie voor voorstellingen/concerten die plaatsvinden in de periode januari t/m juni 2025. Klik hier voor meer informatie. 

Parkeren

De Sint Aegtenkapel ligt in de binnenstad van Amersfoort. Deze binnenstad is autoluw. Bezoekers kunnen daarom – op eigen kosten – parkeren in verschillende parkeergarages rondom de stad. Meer informatie over parkeren staat op Route & parkeren | Flint Theater Amersfoort.

Meer informatie

Wil je meer weten? Mail of bel dan naar aegtenkapel@flint.nl, 033 4229 234.

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst