Techniek

Flint heeft alles in huis om van jouw bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken. Al meer dan 3.500 organisaties gingen je voor!

Techniek van Flint

Organiseer je binnenkort een evenement of congres? Bij Flint heb je het voordeel dat er altijd 3 technici assisteren tijdens je bijeenkomst. Dit is bij de zaalhuur inbegrepen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over licht, geluid en je audiovisuele presentatie.

Jouw evenement van de beste apparatuur en audiovisuele middelen voorzien

Flint werkt met hightech apparatuur. De zalen voorzien van geweldige verlichting en geluid. Zowel in de zaal als op het toneel. Flint beschikt verder over veel moderne eigen audiovisuele middelen, die tijdens jouw evenement of congres tot jouw beschikking staan. Denk bijvoorbeeld aan beamers, projectieschermen theaterspots en microfoons. Missen we toch iets? Dan kan één van onze vaste leveranciers de gewenste apparatuur leveren.

Het hele pand is voorzien van gratis Wifi.

Geen zorgen voor jou, ons vaste team aan technici staat voor je klaar

Onze technici staan tijdens je evenement voor je klaar om je te ondersteunen en te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Wanneer je een bijeenkomst wilt organiseren sluit ook altijd een technicus aan om jouw wensen te bespreken en jouw vragen te beantwoorden.

Wil je een hybride evenement organiseren?

Ook dat kan. Flint heeft alles in huis om jouw evenement zowel fysiek als online te kunnen organiseren. Onze technici verzorgen graag jouw livestream. We richten studio’s in voor online sessies of verzorgen een livestream vanuit de zalen.

Gaan wij samen voor jouw topbijeenkomst?

Meer weten over het organiseren van een bijeenkomst met Flint? Neem contact op met evenementen@flint.nl. Wij helpen je graag verder. Of bel direct naar 033 4 229 230.

Impressie congres in de AFAS Theaterzaal van Flint theater Amersfoort

Bekijk de online brochure

Lees meer

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst