Stadszaal

Flint heeft alles in huis om van jouw bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken. Al meer dan 3.500 organisaties gingen je voor!

De Stadszaal; multifunctionele zaal voor ieder evenement

De Stadszaal is niet zomaar een zaal. Dit is een zaal met een bijzondere sfeer. Een zaal met een industriële look. Deze zaal tover je moeiteloos om tot jouw gedroomde evenementenlocatie. Voor een landelijk congres al dan niet met stands, intiem concert, exclusief diner of een spetterend dansfeest. De Stadszaal kan zeer eenvoudig worden omgebouwd in veel verschillende opstellingen. Dat biedt tal van interessante mogelijkheden. Bijvoorbeeld wanneer je presentatie combineert met een walking dinner. Of wanneer je naast de beursvloer ook een afgescheiden workshopruimte wilt. De opties van de Stadszaal zijn oneindig.

Zaalcapaciteit Stadszaal

  • Theateropstelling – 100 tot 800 personen
  • Cabaretopstelling – 50 tot 250 personen
  • Dineropstelling – 50 tot 280 personen
  • Staande receptie of feest – 400 tot 1250 personen

Subzalen en foyers

Direct aan de zaal grenst de foyer. Deze is exclusief gereserveerd voor jouw bezoekers. De perfecte plek voor bezoekers om elkaar te ontmoeten en bij te praten. Ook is er in de foyer voldoende ruimte om stands te plaatsen.

Naast de plenaire zaal (de AFAS Theaterzaal of de Stadszaal) zijn er verschillende kleinere ruimtes die te gebruiken zijn voor bijvoorbeeld subsessies of workshops. Bijna alle subruimtes hebben daglicht en zijn flexibel qua inrichting en daarmee aan te passen voor het doel en aantal bezoekers van jouw bijeenkomst. Lees meer over de subzalen.

Wil je de zalen bezichtigen?

Benieuwd naar de Stadszaal voor jouw evenement? Kom dan langs voor een vrijblijvende rondleiding en zie de mogelijkheden met eigen ogen. Laat jouw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op.

Gaan wij samen voor jouw topbijeenkomst?

Meer weten over het organiseren van een bijeenkomst met Flint? Neem contact op met evenementen@flint.nl. Wij helpen je graag verder. Of bel direct naar 033 4 229 230.

100 tot 1250 personen
Multifunctionele zaal
Combinatie met andere ruimtes
Eigen horeca
Eigen technisch team

Enthousiast geworden?

Neem contact op
Sfeerfoto van een feest van AMREF in de Stadszaal van het Flint theater in Amersfoort

Bekijk de online brochure

Lees meer

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst