Eten en drinken

In het hart van Flint vindt u ons eigen restaurant TREK theaterkeuken & café. Eén van de meest verrassende restaurants van Amersfoort.

Het perfecte evenement

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring! Onze horecamanager vertelt u er graag meer over.

Onze horecamedewerkers vertellen u graag welke rol eten en drinken speelt tijdens uw evenement! Leest u mee?

  • 9.00 uur – Ontvangst

De eerste gasten komen binnen. De koffie staat klaar. Een zoete lekkernij mag natuurlijk niet ontbreken. Kiest u vanochtend voor een plakje bananenbrood of gaat u toch voor de heerlijke cake? Een warm en fijn ontvangst zorgt ervoor dat het congres goed begint. Om 9.30 uur worden de gasten door onze medewerkers naar de zalen begeleid. De foyers worden intussen voorzien van watertappunten, zodat u de hele dag uw waterfles kunt vullen.

Ieteke Oosterhof
Een warm ontvangst is het belangrijkste ingrediënt van de dag!

  • 10.30 uur – Ochtendpauze

Tijd voor de eerste break! Om ervoor te zorgen dat er geen wachtrijen zijn, zorgen we voor meerdere koffie- en theepunten. Geniet tijdens de break van een goede kop koffie of een verse gember- of muntthee. Op de tafels staan zoete lekkernijen, natuurlijk net iets anders dan bij de ontvangst. Wat dacht u van een huisgemaakte, roze koek, macaron of red velvet cake? Intussen zorgen onze medewerkers voor een frisse en schone zaal.

Robert Hendriks
Petit fours met bedrijfslogo maakt uw congres nog persoonlijker!

  • 12.30 uur – Lunch

Lunchtijd! Kiest u voor bewust of comfort? Zijn er dieetwensen? Geen probleem, wij denken met u mee in oplossingen! Onze lunch staat voor u geserveerd in buffetvorm. Terwijl u wacht krijgt u een warm gerecht uitgeserveerd van onze medewerkers. Het buffet bestaat uit heerlijke salades, wraps, diverse sandwiches en desserts. We zorgen dat het goed verspreid staat zodat u niet lang hoeft te wachten, en u meer tijd heeft om te netwerken! Eén ding is zeker, na onze lunch begint u het middagdeel van het congres weer met nieuwe energie!

Luncht u met mooi weer op ons zonovergoten terras?

  • 15.30 uur – Middagpauze

De laatste break van vandaag! De middagbreak voor de gezonde trek. Brainfood noemen we dat. Verwen uw hersenen met een gezonde portie energie, vitaminen en mineralen, zodat u zich het laatste gedeelte van het congres nog goed kunt concentreren. We plaatsen marktkramen voorzien van vers fruit en groente door de foyers. Voor iedereen is er een drankje naar keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een andere middagsnack te kiezen, zoals een klein kaasbroodje of saucijzenbroodje. Alles is mogelijk, we horen graag uw wensen!

Liza van Schoonhoven
Verras uw gasten met een milkshake en smoothies!

  • 17.00 uur – Borrel

Tijd voor de borrel want dat heeft u verdiend! Na een goede bijeenkomst is het tijd om het glas te heffen. Onze medewerkers staan achter de bar en voorzien de gasten van een glas bier, wijn of een ander drankje naar keuze. De gasten verspreiden zich over de foyers en genieten van culinaire hapjes. Er ontstaat een ongedwongen sfeer. Heerlijk bijkletsen met collega’s of netwerken met relaties. Kortom; een mooie afsluiter van een geslaagde dag!

  • Diner

Uw congres afsluiten met een diner? Dat is uiteraard mogelijk! Een sitdown 3-gangen diner, walking dinner of een food market? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. We vertalen uw wensen naar de mooiste smaken en serveerstijlen. Onze gerechten bestaan altijd uit verse en hoogwaardige regionale producten en worden bereid in onze professionele keuken. We denken graag mee in de finishing touch en de perfecte uitvoering van uw diner!

We vertellen u graag meer!

Robert onze horecamanager vertelt u graag meer. Kom eens eens langs voor een vrijblijvende rondleiding en zie en bleef de mogelijkheden met eigen ogen. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met u op.

Contactformulier zakelijk
Impressiefoto eten Flint theater Amersfoort

Neem contact op

Bekijk de contactgegevens
Impressiefoto eten Flint theater Amersfoort

Bekijk onze online brochure

Lees meer

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving