Route en parkeren

Flint heeft alles in huis om van jouw bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken. Al meer dan 3.500 organisaties gingen je voor!

Flint is makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Parkeren kan direct achter het gebouw van Flint in parkeergarage Flintplein. Hieronder vind je alle routebeschrijvingen en informatie over parkeren bij Flint.

Routebeschrijving naar Flint - Coninckstraat 60, Amersfoort

Station Amersfoort heeft vanwege zijn centrale ligging een directe verbinding met de meeste grote steden. Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht rijdt er minstens één keer per uur een intercity. Ook vanuit de richtingen Zwolle, Apeldoorn, Enschede en Groningen rijden er regelmatig treinen en hoef je niet over te stappen. Vanaf station Amersfoort ben je snel bij Flint. Op het station zijn OV fietsen verkrijgbaar. Flint is bereikbaar per stadsbus – lijn 5 en 6. Met lijn 5 stap je uit bij halte ‘De Flint’ en loop je linksaf, de brug over. Je vindt Flint meteen aan jouw rechterzijde. Met lijn 6 stap je uit bij halte ‘Kamp/De Stier’. Loop rechtdoor over de rotonde met De Stier en sla de Scheltussingel in. Na circa vijf minuten heb je aan jouw linkerhand een brug naar de Coninckstraat. Flint is aan jouw rechterhand.

Plan hier jouw route.

Vanaf de snelwegen A1 en A28 neem je afslag Hoevelaken/Amersfoort (afrit 8). Aan het einde van de afrit ga je linksaf. Je bevindt je op de Hogeweg. Blijf rechtdoor rijden, richting centrum. Na het passeren van twee benzinestations aan je linkerhand ga je bij de verkeerslichten rechtsaf, de Flierbeeksingel op. Volg vanaf hier de P-route Parkeergarage Flintplein. De uitgang van de parkeergarage bevindt zich tegenover de ingang van Flint.

Plan hier jouw route.

 • Er zijn twee parkeergarages die je kunt gebruiken: Parkeergarage Flintplein en Q-Park Beestenmarkt.
 • Parkeergarage Flintplein ligt direct achter Flint en biedt plaats aan 360 auto’s. Deze garage is niet in het beheer van Flint, maar wel dichtbij. Je betaalt in de garage zelf of via EasyPark.
  Let op: in sommige gevallen regelt de organisatie parkeerkaarten voor de deelnemers. Meer informatie hierover ontvang je dan van de organisatie.
 • Je betaalt in de garage zelf of via EasyPark. Wij raden je aan om met EasyPark te betalen, zodat je niet in de wachtrij in de parkeergarage hoeft te staan. Hieronder lees je hoe EasyPark werkt. Wij kunnen ook geen parkeerplaats garanderen.
 • Heb je een gehandicaptenparkeerkaart? In Parkeergarage Flintplein zijn twee gehandicaptenparkeerplaatsen (GPK). Lees meer over parkeren met een GPK in Amersfoort of bekijk het overzicht van alle gehandicaptenparkeerplaatsen in Amersfoort.
 • Kom je laden en lossen bij Flint met een busje dat hoger is dan 1.90 meter, neem dan contact op met de afdeling Evenementen & Congressen via 033 4 229 230 en evenementen@flint.nl.

Werking EasyPark

 • Bij binnenkomst in de garage trek je een kaart uit de machine. De deuren gaan voor je open en het systeem leest jouw kenteken.
 • Zet op jouw telefoon Parkmobile aan met het kenteken van de auto waarmee je de garage bent binnen gereden.
 • Je kiest voor parkeergarage Flintplein: nummer 810101.

Na afloop van het evenement, als je weer bij de auto komt, zet je de parkeeractie in de EasyPark-app uit nadat je bent uitgereden.
Het systeem van de parkeergarage herkent dat je hebt betaald middels jouw kenteken. Daarom zullen de deuren open gaan en kun je uitrijden. Je hoeft dus niet jouw parkeerkaart te scannen of te betalen in de garage.

 • Q-Park Beestenmarkt (Binnen de Veste 2, Amersfoort) is eenvoudig via de Stadsring te bereiken. De parkeergarage heeft 360 plekken en via de uitgang is het een korte wandeling naar Flint. Je kunt hier met pin of creditcard betalen.

Routebeschrijving naar de Sint Aegtenkapel - 't Zand 37, Amersfoort

Vanaf station Amersfoort (halte Stationsplein) neem je bus 1, 2, 3, 4, 74 of 76 (tot aan halte Stadshuis). Vervolgens loop je in 5 minuten naar de Sint Aegtenkapel. Vanaf halte Stadshuis gaat elke buslijn weer naar station Amersfoort.

Plan hier jouw route.

Wandelroute vanaf station Amersfoort

Bij het verlaten van de stationshal ga je linksaf. Via het Stationsplein, de Stationsstraat en de Van Asch Van Wijckstraat vervolg je de weg. Bij kruispunt Stadsring ga je rechtdoor, naar de Molenstraat. Ga aan het eind van deze straat (voor de bolle brug) links de Westsingel op. Blijf de singel volgen, totdat deze overgaat in ’t Zand.

Je kunt ervoor kiezen om jouw auto in Parkeergarage Flintplein te parkeren, of in een andere Parkeergarage in de binnenstad. Daarvandaan is het circa 5 minuten lopen naar de Sint Aegtenkapel. Let op: bij de Sint Aegtenkapel zijn geen uitrijkaarten voor Parkeergarage Flintplein verkrijgbaar. Hiervoor kun je terecht in de garage zelf.

Kijk hier voor meer informatie over parkeren in Amersfoort.

Impressie congres in de AFAS Theaterzaal van Flint theater Amersfoort

Bekijk de online brochure

Lees meer

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst