Route en parkeren

Flint is makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Parkeren kunt u direct achter het gebouw van Flint in parkeergarage Flintplein. Hieronder vindt u alle routebeschrijvingen en informatie over parkeren bij Flint.

Routebeschrijving naar Flint - Coninckstraat 60, Amersfoort

Openbaar vervoer

Station Amersfoort heeft vanwege zijn centrale ligging een directe verbinding met de meeste grote steden. Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht rijdt er minstens één keer per uur een intercity. Ook vanuit de richtingen Zwolle, Apeldoorn, Enschede en Groningen rijden er regelmatig treinen en hoeft u niet over te stappen. Vanaf station Amersfoort bent u snel bij Flint. Flint is bereikbaar per stadsbus - lijn 5 en 6. Met lijn 5 stapt u uit bij halte 'de Flint' en loopt u linksaf, de brug over. U vindt Flint meteen aan uw rechterzijde. Met lijn 6 stapt u uit bij halte 'Kamp/De Stier'. Loop rechtdoor over de rotonde met De Stier en sla de Scheltussingel in. Na circa vijf minuten heeft u aan uw linkerhand een brug naar de Coninckstraat. Flint is aan uw rechterhand.

Plan hier uw route.

 

Met de auto

Vanaf de snelwegen A1 en A28 neemt u afslag Hoevelaken/Amersfoort (afrit 8). Aan het einde van de afrit gaat u linksaf. U bevindt zich op de Hogeweg. Blijf rechtdoor rijden, richting centrum. Na het passeren van twee benzinestations aan uw linkerhand gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf, de Flierbeeksingel op. Volg vanaf hier de P-route Parkeergarage Flintplein. De uitgang van de parkeergarage bevindt zich tegenover de ingang van Flint.

Plan hier uw route.

 

Parkeren

Er zijn twee parkeergarages die u kunt gebruiken: Parkeergarage Flintplein en Q-Park Beestenmarkt.

Parkeergarage Flintplein ligt direct achter Flint en biedt plaats aan 360 auto's. Deze garage is niet in het beheer van Flint, maar wel dichtbij. Het is helaas niet meer mogelijk om uitrijkaarten via Flint te verkrijgen. U betaalt in de garage zelf of via Parkmobile. Wij raden u aan om met parkmobile te betalen, zodat u niet in de wachtrij in de parkeergarage hoeft te staan. Hieronder leest u hoe Parkmobile werkt. Wij kunnen ook geen parkeerplaats garanderen. Gehandicaptenvoertuigen die hoger zijn dan 1,90 m kunnen parkeren aan de Teut achter Flint. Kijk hier voor meer informatie over parkeren in Amersfoort.

Werking parkmobile
- Bij binnenkomst in de garage trekt u een kaart uit de machine. De deuren gaan voor u open en het systeem leest uw kenteken.
- Zet op uw telefoon Parkmobile aan met het kenteken van de auto waarmee u de garage bent binnen gereden.

U kiest voor parkeergarage Flintplein: nummer 810101.

- Na afloop van het evenement, als u weer bij de auto komt, zet u de parkeeractie in de Parkmobile-app uit nadat u bent uitgereden.
Het systeem van de parkeergarage herkent dat u heeft betaald middels uw kenteken. Daarom zullen de deuren open gaan en kunt u uitrijden. U hoeft dus niet uw parkeerkaart te scannen of te betalen in de garage.

Q-Park Beestenmarkt (Binnen de Veste 2, Amersfoort)  is eenvoudig via de stadsring te bereiken. De parkeergarage heeft 360 plekken en via de uitgang is het een korte wandeling naar Flint. U kunt hier met pin of creditcard betalen. 

Routebeschrijving naar de Sint Aegtenkapel - 't Zand 37, AmersfoortOpenbaar vervoer

Vanaf station Amersfoort (halte Stationsplein) neemt u bus 1, 2, 3, 4, 74 of 76 (tot aan halte Stadshuis). Vervolgens loopt u in 5 minuten naar de Sint Aegtenkapel. Vanaf halte Stadshuis gaat elke buslijn weer naar station Amersfoort.

Plan hier uw route.

 

Wandelroute vanaf station Amersfoort

Bij het verlaten van de stationshal gaat u linksaf. Via het Stationsplein, de Stationsstraat en de Van Asch Van Wijckstraat vervolgt u uw weg. Bij kruispunt Stadsring gaat u rechtdoor, naar de Molenstraat. Ga aan het eind van deze straat (voor de bolle brug) links de Westsingel op. Blijf de singel volgen, totdat deze overgaat in 't Zand.

 

Parkeren

U kunt ervoor kiezen om uw auto in Parkeergarage Flintplein te parkeren, of in een andere Parkeergarage in de binnenstad. Daarvandaan is het circa 5 minuten lopen naar de Sint Aegtenkapel. Let op: bij de Sint Aegtenkapel zijn geen uitrijkaarten voor Parkeergarage Flintplein verkrijgbaar. Hiervoor kunt u terecht in de garage zelf.

Kijk hier voor meer informatie over parkeren in Amersfoort.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel zakelijk nieuwtje!