Jouw evenement organiseren bij Flint in Amersfoort

Flint heeft alles in huis om van jouw bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken. Al meer dan 3.500 organisaties gingen je voor!

Ben je op zoek naar de perfecte locatie om jouw zakelijke evenement te organiseren? Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een conferentie of een ander evenement, bij Flint bieden we een unieke setting met topfaciliteiten in hartje Amersfoort.

✅ Centraal gelegen in Amersfoort
✅ Al meer dan 3.500 organisaties gingen je voor
✅ Eigen technisch team en horeca

Unieke zalen bij Flint

Flint beschikt over diverse zalen die perfect zijn om elk type evenement te organiseren. Elke zaal heeft zijn eigen karakter en mogelijkheden, van de grote en indrukwekkende Rabobank Theaterzaal tot de intieme en sfeervolle AFASzaal. Flint heeft de ideale ruimte voor het organiseren van jouw evenement.

Rabobank Theaterzaal

Geef extra allure aan jouw evenement in de bijzondere Rabobank Theaterzaal. Deze prachtige zaal met theater uitstraling is voorzien van rode pluche stoelen, een vast toneel en honderden lampjes. Dit zorgt voor een warme sfeer voor alle bezoekers en voor de sprekers. De Rabobank Theaterzaal is perfect voor jouw congres, symposia, lezing of presentatie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Jij kan het toneel bijvoorbeeld ook inzetten voor een diner of borrel, waarbij de zaal het prachtige decor vormt.

AFASzaal

De AFASzaal is niet zomaar een zaal. Dit is een zaal met een bijzondere sfeer. Een zaal met een industriële look. Deze zaal tover je moeiteloos om tot jouw gedroomde evenementenlocatie. Voor een landelijk congres, al dan niet met stands, intiem concert, exclusief diner of een spetterend dansfeest. De AFASzaal kan zeer eenvoudig worden omgebouwd in veel verschillende opstellingen. Dat biedt tal van interessante mogelijkheden. Bijvoorbeeld wanneer je een presentatie combineert met een walking dinner. Of wanneer je naast de beursvloer ook een afgescheiden workshopruimte wilt. De opties van de AFASzaal zijn oneindig.

Sint Aegtenkapel

Maatschappelijke en culturele organisaties kunnen in deze bijzondere kapel hun voorstelling geven of evenement houden. De ambiance en akoestische kwaliteiten maken dit monument tot een van de mooiste locaties in Amersfoort.

100 tot 800 personen
Meerdere zalen mogelijk
Eigen horeca
Eigen technisch team
Centraal gelegen

Enthousiast geworden?

Neem contact op
Sfeerfoto van een feest van AMREF in de AFASzaal van het Flint theater in Amersfoort

Neem contact op

Wil je meer informatie ontvangen of langskomen voor een vrijblijvende rondleiding? Laat jouw gegevens achter, dan nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met je op.

Informatie / offerte aanvragen
Sfeerfoto van een evenement in de Rabobank Theaterzaal van Flint theater Amersfoort

Bekijk de online brochure

Meer lezen over jouw evenement in Flint? In onze brochure vind je meer informatie over de mogelijkheden.

Lees meer

Technische ondersteuning voor jouw evenement

Bij het organiseren van een evenement is de techniek onmisbaar. Ons ervaren technisch team ondersteunt je met moderne licht-, geluid-, en video apparatuur, zodat je evenement vlekkeloos verloopt. Tijdens jouw evenement zijn er altijd technici aanwezig die assisteren. Zo hoef je je geen zorgen te maken over licht, geluid en audiovisuele presentatie.

Catering op maat

Een evenement organiseren is niet compleet zonder uitstekende catering. Bij Flint werken we met een eigen keuken en horecateam. Zo kunnen wij geheel aan je wensen voldoen als het gaat om eten en drinken. Onze horecamanager denkt graag mee over de culinaire invulling en kan het thema van jouw bijeenkomst doorvoeren in het menu. Uiteraard met de verse streekproducten van onze lokale leveranciers.

Een gezonde lunch, een luxe diner of verrassend street food? Ga voor ons ‘bewuste’ menu, wat staat voor verantwoord en gezond. Of past ‘comfort’ meer bij je evenement, een menu waar iedere bezoeker blij van wordt? We horen graag je wensen en maken een passend voorstel op maat. Uiteraard kunnen we rekening houden met diëten en allergieën.

De personeelskosten voor de horeca zijn inbegrepen in onze tarieven. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Centrale ligging

Flints centrale ligging in Amersfoort maakt het een uitstekende keuze voor het organiseren van evenementen. Onze locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto, met ruime parkeergelegenheid en een station op loopafstand binnen 15 minuten.

Persoonlijke evenementencoördinator voor het organiseren van jouw evenement

Vanaf het eerste contact tot en met het vertrek van de laatste gast op de dag zelf, ondersteunt een evenementencoördinator je bij het organiseren van jouw evenement. Deze specialist helpt je met alles, van planning tot uitvoering. Benieuwd naar ons team? Maak kennis en kom langs voor een vrijblijvende rondleiding. Lees meer over het team.

Flexibiliteit en maatwerk bij het organiseren van evenementen

Elk evenement is uniek en bij Flint begrijpen we dat. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor maatwerk, zodat we samen het evenement perfect kunnen organiseren volgens jouw specifieke wensen.

Klaar om jouw evenement te organiseren?

Ben je klaar om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op en laten we samen een onvergetelijk evenement organiseren.

Sfeerfoto van een evenement van Natuurmonumenten in de AFASzaal van Flint theater Amersfoort

Meer weten?

Behoefte om sfeer te proeven op locatie? Plan dan vrijblijvend een locatiebezoek in.

Neem contact op

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst