Congres

Flint heeft alles in huis om van jouw bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken. Al meer dan 3.500 organisaties gingen je voor!

Flint Amersfoort: unieke congreslocatie midden in Nederland

Wil je een congres organiseren in het midden van het land? Succes verzekerd bij Flint in Amersfoort. Deze congreslocatie is uniek: doordat Flint een theater is geef je jouw bijeenkomt heel veel sfeer! Plus, je bent gelijk voorzien van de beste horeca en techniek. Met hightech theaterapparatuur en eigen technici bieden wij elke spreker het perfecte podium!

Helemaal uitpakken met jouw congres? Maak er een dynamisch evenement van met stands in onze theaterfoyer en benut deze ruimte voor bijvoorbeeld een informatiemarkt. Ook kun je het congres afsluiten met een gezellige borrel of diner op het toneel bijvoorbeeld.

Tip! Combineer jouw congres ook met een beurs of subzalen.

Flexibel in te richten congreszalen

Flint beschikt over multifunctionele congreszalen die flexibel zijn in te richten en gemakkelijk zijn aan te passen aan het aantal personen. De zalen hebben allemaal een eigen stijl met veel mogelijkheden. Geschikt voor grotere congressen, maar ook kleinere congressen kunnen gehouden worden in Flint.

Centraal gelegen congreslocatie in het midden van het land

De locatie is uiteraard een belangrijk punt bij het organiseren van jouw perfecte congres. Deze moet niet alleen inspirerend zijn maar ook makkelijk bereikbaar zijn. Flint is dé locatie in Amersfoort. Een locatie die gemakkelijk te bereiken is met de auto en ook met het openbaar vervoer.

“Een zakelijk event wordt een dagje uit.” – Stichting Nederland CO2 Neutraal

Waarom Flint als congreslocatie?

Wij gaan voor een succesvol totaalplaatje en de beste service voor jouw gasten. Als theater hebben wij zelf alles in huis om geslaagde congressen te organiseren.

Werk je in de zorgsector? Wij kennen jouw branche. Klik hier voor meer informatie over een zorgcongres.

100 tot 800 personen
Meerdere zalen mogelijk
Eigen horeca
Eigen technisch team
Centraal gelegen

Enthousiast geworden?

Neem contact op
Sfeerbeeld van het IIA congres in de Rabobank Theaterzaal van Flint theater Amersfoort

Meer weten?

Bekijk de zalen
Sfeerfoto van een evenement in de Rabobank Theaterzaal van Flint theater Amersfoort

Kom de locatie vrijblijvend bezichtigen

Maak een afspraak

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst