Bedrijfsfeest

Flint heeft alles in huis om van jouw bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken.

Flint Amersfoort: de verrassende feestlocatie midden in Nederland

Wanneer je een bedrijfsfeest organiseert dan moet je het goed doen! Flint helpt jou hier graag bij. Onze zalen zijn bij uitstek geschikt als feestlocatie voor het ultieme bedrijfsfeest. Als je jouw feest ook nog eens aftrapt met een heerlijke foodparade weet je zeker dat het een ervaring wordt om nooit te vergeten.

Flint is centraal gelegen midden in het land. Goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer en heeft voldoende parkeergelegenheid.

Stel je het volgende scenario eens voor. Jouw werknemers komen binnen via een zilveren entree vol glitter. Als ze rondkijken bevinden ze zich in een nachtclub die niet onder doet voor de glamour van de Moulin Rouge in haar gloriedagen. Met een zalig glas champagne in de hand dwalen je gasten langs mysterieuze lichten met verleidelijke klanken op de achtergrond. Dit is slechts één van de vele scenario’s die mogelijk zijn. De AFASzaal van Flint heeft een maximale capaciteit van 1250 gasten, maar is ook voor een kleiner gezelschap prima om te toveren tot een sfeervolle locatie.

Organiseer je liever een receptie? Ook dat is mogelijk. Kijk hier voor meer informatie voor een onvergetelijke receptie.

Catwalk opstelling Afaszaal Flint theater Amersfoort

Meer weten?

Bekijk de zalen
Dineropstelling Afaszaal in Flint theater Amersfoort

Vraag een offerte aan

Informatie / offerte aanvragen

Laat je verrassen met een feestelijk concept of thema door Flint

Onze ervaren collega’s van het evenementen en congresteam nemen jouw zorgen uit handen. Wij denken met je mee en zorgen samen met jou voor een onvergetelijk feest. Een avond waar nog lang over nagepraat gaat worden. Dat doen we door:

  • Eén vaste contactpersoon voor jouw organisatie vanaf de aanvraag tot met het evenement zelf.
  • Een eigen keukenteam voor heerlijke catering, aangepast aan jouw wensen
  • Eigen technici met high tech apparatuur (licht, video, streaming & geluid).
  • Een sterk netwerk voor entertainment, decoratie, meubilair en meer.

Locatie bezichtigen?

Benieuwd of wij de juiste locatie zijn voor jouw feest? Kom gerust langs voor een vrijblijvende rondleiding en zie de mogelijkheden met eigen ogen. Laat hieronder jouw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op.

Gaan wij samen voor jouw topfeest?

Meer weten over het organiseren van een bedrijfsfeest bij Flint? Neem contact op met evenementen@flint.nl. Wij helpen je graag verder. Of bel direct naar 033 4 229 230.

Impressie congres in de Rabobank Theaterzaal van Flint theater Amersfoort

Bekijk de online brochure

Lees meer

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst