Bedrijfsfeest

Flint heeft alles in huis om van jouw bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken. Al meer dan 3.500 organisaties gingen je voor!

Flint Amersfoort: de verrassende feestlocatie midden in Nederland

Wanneer je een bedrijfsfeest organiseert dan moet je het goed doen! Flint helpt jou hier graag bij. Onze zalen zijn bij uitstek geschikt als feestlocatie voor het ultieme bedrijfsfeest. Als je jouw feest ook nog eens aftrapt met een heerlijke foodparade weet je zeker dat het een ervaring wordt om nooit te vergeten.

Centraal gelegen in het midden van het land

De locatie is uiteraard een belangrijk punt bij het organiseren van jouw perfecte feest. Deze moet niet alleen inspirerend zijn maar ook makkelijk bereikbaar zijn. Flint is dé locatie in Amersfoort. Een locatie die gemakkelijk te bereiken is met de auto en ook met het openbaar vervoer.

Sfeervolle locatie met vele mogelijkheden

Stel je het volgende scenario eens voor. Jouw werknemers komen binnen via een zilveren entree vol glitter. Als ze rondkijken bevinden ze zich in een nachtclub die niet onder doet voor de glamour van de Moulin Rouge in haar gloriedagen. Met een zalig glas champagne in de hand dwalen je gasten langs mysterieuze lichten met verleidelijke klanken op de achtergrond. Dit is slechts één van de vele scenario’s die mogelijk zijn. De AFASzaal van Flint heeft een maximale capaciteit van 1250 gasten, maar is ook voor een kleiner gezelschap prima om te toveren tot een sfeervolle locatie.

Organiseer je liever een receptie? Ook dat is mogelijk. Kijk hier voor meer informatie voor een onvergetelijke receptie.

Laat je verrassen met een feestelijk concept of thema door Flint

Onze ervaren collega’s van het evenementen en congresteam nemen jouw zorgen uit handen. Wij denken met je mee en zorgen samen met jou voor een onvergetelijk feest. Een avond waar nog lang over nagepraat gaat worden.

100 tot 1250 personen
Combinatie met andere ruimtes
Eigen horeca
Eigen technisch team
Centraal gelegen

Enthousiast geworden?

Neem contact op
Catwalk opstelling Afaszaal Flint theater Amersfoort

Meer weten?

Bekijk de zalen
Dineropstelling Afaszaal in Flint theater Amersfoort

Kom de locatie vrijblijvend bezichtigen

Maak een afspraak

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst