_DSC3808.jpg
Flint 1.jpg
borrel op toneel theaterzaal.JPG
ICT congres www.denozem.com (36 van 136).jpg

Verrassende feestlocatie van Midden-Nederland

Wanneer u een bedrijfsfeest organiseert dan moet u het goed doen en Flint helpt u graag hierbij. Onze Rabobank Theaterzaal of AFASzaal zijn bij uitstek geschikt als feestlocatie voor het ultieme bedrijfsfeest. Of pak uit met een combinatie van beide zalen. Als u uw feest ook nog eens aftrapt met een driegangen diner weet u zeker dat het een ervaring wordt om nooit te vergeten.

De perfecte zalen voor uw bedrijfsfeest

AFASzaal

Stelt u zich het volgende scenario voor. Uw werknemers komen binnen via een zilveren entree vol glitter. Als ze rondkijken bevinden ze zich in een nachtclub die niet onder doet voor de glamour van de Moulin Rouge in haar gloriedagen. Met een zalig glas champagne in de hand dwalen uw gasten langs mysterieuze lichten met verleidelijke klanken op de achtergrond. Dit is slechts één van de vele scenario’s die mogelijk zijn. De AFASzaal van Flint heeft een maximale capaciteit van 1.300 gasten, maar is ook voor een kleiner gezelschap prima om te toveren tot een sfeervolle droomlocatie. 

Rabobank Theaterzaal

Terwijl uw gasten zich in het warme, rode pluche van de Rabobank Theaterzaal nestelen, voelt iedereen zich door de honderden lampjes een ster. Of u het toneel nu benut voor een diner, een receptie of voor artiesten. Onze technici en horecamedewerkers stellen alles in het werk om er een onvergetelijke avond van te maken. Natuurlijk is ook de Rabobank Theaterzaal te combineren met de bruisende AFASzaal.

Rabobank Theaterzaal

Ideale locatie voor uw congres, presentatie, seminar of symposium l Totale capaciteit van ruim 800 personen l Geschikt vanaf 150 personen l Uitgebreide technische apparatuur op gebied van licht, geluid en AV aanwezig l Eigen keuken I Inclusief technische assistentie en evenementencoördinator

Wat dacht u van een borrel of diner op het podium?

Meer informatie voor uw bedrijfsfeest

Flint; centraal gelegen evenementenlocatie in het midden van het land

De locatie is uiteraard een belangrijk punt bij de keuze voor de perfecte evenementenlocatie. Deze moet niet alleen inspirerend zijn maar ook makkelijk bereikbaar zijn. Flint is de evenementenlocatie in Amersfoort. Een locatie die gemakkelijk te bereiken is met de auto en ook met het openbaar vervoer.

Wist u dat Precies achter Flint een parkeergarage ligt?

Flint beschikt over flexibel in te richten zalen

Flint beschikt over multifunctionele zalen die flexibel zijn in te richten en gemakkelijk zijn aan te passen aan het aantal personen. De zalen hebben allemaal een eigen stijl met veel mogelijkheden. Geschikt voor grotere bedrijfsfeesten, maar ook kleinere bedrijfsfeesten kunnen gehouden worden in Flint. Onze zalen bieden plek aan 150 tot 800 personen.

Tessa Harkema Evenementencoördinator; Ik denk graag mee over de invulling van uw bedrijfsfeest!

Mogen wij u adviseren over uw bedrijfsfeest op maat?

Ons team heeft ruime ervaring in het organiseren van een verscheidenheid aan bedrijfsfeesten. Ongeacht de aard van uw bedrijfsfeest kunnen wij een klein deel van de organisatie verzorgen of een groter deel, geheel passend bij uw wensen. Alles wordt hierop aangepast, wij gaan voor een succesvol totaalplaatje en ultieme gastvrijheid voor uw gasten. Doordat wij een theater zijn hebben wij alles in huis. Denk aan één contactpersoon voor uw organisatie, goede catering, licht, geluid en een vast team technici. Daarnaast kunnen wij met onze ervaring en binnen ons netwerk zorgen voor passend entertainment bij uw bedrijfsfeest.

Locatie bezichtigen?


Benieuwd of wij de juiste locatie zijn voor uw bedrijfsfeest? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende rondleiding en zie de mogelijkheden met eigen ogen. Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met u op.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel zakelijk nieuwtje!