Receptie

Flint heeft alles in huis om van jouw bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken.

Een stijlvolle receptie in theatersfeer bij Flint in Midden-Nederland

Bij Flint ben je aan het juiste adres voor een receptie op een stijlvolle locatie. Of het nu gaat om een nieuwjaarsreceptie of een afscheidsreceptie, in onze authentieke zalen creëren we de perfecte sfeer voor elk moment. Samen met ons horecateam van TREK theaterkeuken & café zorgen wij voor een stijlvol evenement. Wil je liever een intieme setting met een muzikaal ensemble? Ook dat is mogelijk bij ons.

Of je nu een groot gezelschap van maximaal 1200 gasten verwacht of een kleinere groep vanaf 100 gasten, de mogelijkheden om er een onvergetelijk feest van te maken zijn eindeloos. Laat je inspireren door onze medewerkers, zij denken graag met je mee.

Impressie Rabobank Theaterzaal in theater Flint Amersfoort

Meer weten?

Bekijk de zalen
Sfeerbeelden diner Oogfonds Afaszaal in Flint theater Amersfoort

Vraag een offerte aan

Informatie / offerte aanvragen

Centraal gelegen locatie in het hart van Nederland

Bij het organiseren van jouw perfecte receptie is de locatie natuurlijk een belangrijk punt. Deze moet niet alleen inspirerend zijn, maar ook gemakkelijk bereikbaar. Flint is dé locatie in Amersfoort, centraal gelegen en goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Wil je onze locatie bezichtigen?

Ben je benieuwd of Flint de juiste locatie is voor jouw receptie? Kom gerust langs voor een vrijblijvende rondleiding en ontdek de mogelijkheden met eigen ogen. Laat je gegevens achter en binnen 2 werkdagen nemen wij contact met je op.

Gaan wij samen voor een onvergetelijke receptie?

Wil je meer weten over het organiseren van een receptie bij Flint? Neem contact op met evenementen@flint.nl. Wij helpen je graag verder. Of bel direct naar 033 4 229 230.

Impressie congres in de Rabobank Theaterzaal van Flint theater Amersfoort

Bekijk de online brochure

Lees meer

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst