Receptie

Flint heeft alles in huis om van jouw bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken. Al meer dan 3.500 organisaties gingen je voor!

Een stijlvolle receptie in theatersfeer bij Flint in Midden-Nederland

Bij Flint ben je aan het juiste adres voor een receptie op een stijlvolle locatie. Of het nu gaat om een nieuwjaarsreceptie of een afscheidsreceptie, in onze authentieke zalen creëren we de perfecte sfeer voor elk moment. Samen met ons horecateam van TREK theaterkeuken & café zorgen wij voor een stijlvol evenement. Wil je liever een intieme setting met een muzikaal ensemble? Ook dat is mogelijk bij ons.

Een onvergetelijk feest

Of je nu een groot gezelschap verwacht of een kleinere groep, de mogelijkheden om er een onvergetelijk feest van te maken zijn eindeloos. Laat je inspireren door onze medewerkers, zij denken graag met je mee.

Centraal gelegen locatie in het hart van Nederland

Bij het organiseren van jouw perfecte receptie is de locatie natuurlijk een belangrijk punt. Deze moet niet alleen inspirerend zijn, maar ook gemakkelijk bereikbaar. Flint is dé locatie in Amersfoort, centraal gelegen en goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

100 tot 1250 personen
Combinatie met andere ruimtes
Eigen horeca
Eigen technisch team
Centraal gelegen

Enthousiast geworden?

Neem contact op
Impressie Rabobank Theaterzaal in theater Flint Amersfoort

Meer weten?

Bekijk de zalen
Sfeerbeelden diner Oogfonds Afaszaal in Flint theater Amersfoort

Kom de locatie vrijblijvend bezichtigen

Maak een afspraak

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst