IMG_5637.JPG
borrel op toneel theaterzaal.JPG
2018-11-29 15.26.24.jpg

Dé receptielocatie in theatersfeer van Midden-Nederland

U zoekt een receptielocatie in stijl? Bij Flint bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om een nieuwjaarsreceptie of een afscheidsreceptie, in onze authentieke zalen zorgen wij voor de juiste sfeer voor het juiste moment. Samen met TREK theaterkeuken & café zorgen wij voor stijlvol gedekte tafels. Of wellicht kiest u liever voor een intieme setting met een muzikaal ensemble?

Van grote gezelschappen (tot 1.300 gasten) tot kleine groepen (vanaf 20 gasten), de mogelijkheden om er het ultieme feest van te maken zijn eindeloos. Laat u inspireren door onze medewerkers.

Afscheidsreceptie

Zoekt u een intieme setting om een waardige en gepaste herdenking of afscheidsreceptie te  organiseren? Wij ontzorgen u waar mogelijk en zorgen in samenspraak met u voor de juiste sfeer.

De perfecte zalen voor uw receptie

Meer informatie over Flint

Flint; centraal gelegen evenementenlocatie in het midden van het land

De locatie is uiteraard een belangrijk punt bij de keuze voor de perfecte evenementenlocatie. Deze moet niet alleen inspirerend zijn maar ook makkelijk bereikbaar zijn. Flint is de evenementenlocatie in Amersfoort. Een locatie die gemakkelijk te bereiken is met de auto en ook met het openbaar vervoer.

Wist u dat Precies achter Flint een parkeergarage ligt?

Flint beschikt over flexibel in te richten zalen

Flint beschikt over multifunctionele zalen die flexibel zijn in te richten en gemakkelijk zijn aan te passen aan het aantal personen. De zalen hebben allemaal een eigen stijl met veel mogelijkheden. Geschikt voor grotere evenementen, maar ook kleinere evenementen kunnen gehouden worden in Flint. Onze zalen bieden plek aan 150 tot 800 personen.

Maaike Boersma Evenementencoördinator; Ik denk graag mee over de invulling van uw receptie!

Mogen wij u adviseren over uw receptie op maat?

We willen u als organisatie van een evenement zoveel mogelijk ontzorgen. Daarom heeft u steeds contact met een vast contactpersoon in de voorbereiding en op de dag zelf. Ons team heeft ruime ervaring in het organiseren van recepties. Samen zorgen we er dan ook voor dat uw receptie het perfecte plaatje is, waar uw gasten zich direct thuis voelen.

Locatie bezichtigen?


Benieuwd of wij de juiste locatie zijn voor uw receptie? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende rondleiding en zie de mogelijkheden met eigen ogen. Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met u op.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel zakelijk nieuwtje!