Flintzaal - Marco Hofstee G!DS.jpg klein.jpg
IMG_6139.JPG
2203DeFlint-011.jpg

Dé vergaderlocatie van Midden-Nederland

Een vergaderruimte huren? Vergaderen in stijl doet u bij vergaderlocatie Flint, een van de meest bijzondere vergaderlocaties gelegen in Amersfoort, middenin Nederland. Bijvoorbeeld voor een algemene ledenvergadering, teambuilding of kwartaalvergadering. Flint beschikt naast twee plenaire zalen ook over diverse kleinere ruimtes, geschikt voor meetings of vergaderingen van 100 tot 800 personen. In de inspirerende omgeving van ons theater vergadert u net even anders en komt u tot nieuwe verrassende inzichten en ideeën.

De perfecte zalen voor uw vergadering

Meer informatie over vergaderlocatie Flint

Flint; centraal gelegen vergaderlocatie in het midden van het land

De locatie is uiteraard een belangrijk punt bij de keuze voor de perfecte vergaderlocatie. Deze moet niet alleen inspirerend zijn maar ook makkelijk bereikbaar zijn. Flint is de vergaderlocatie in Amersfoort. Een locatie die gemakkelijk te bereiken is met de auto en ook met het openbaar vervoer.

Wist u dat Precies achter Flint een parkeergarage ligt?

Flint beschikt over flexibel in te richten zalen

Flint beschikt over multifunctionele zalen die flexibel zijn in te richten en gemakkelijk zijn aan te passen aan het aantal personen. De zalen hebben allemaal een eigen stijl met veel mogelijkheden. Deze vergaderlocatie is geschikt voor grotere vergaderingen, maar ook kleinere vergaderingen kunnen gehouden worden in Flint. Onze zalen bieden plek aan 100 tot 800 personen.

Karin klein Wassink Evenementencoördinator; Ik denk graag mee over de invulling van uw vergadering!

Mogen wij u adviseren over uw vergadering op maat?

Wilt u bij Flint een vergaderruimte huren? We willen u als organisatie van een vergadering zoveel mogelijk ontzorgen. Daarom heeft u steeds contact met een vast contactpersoon in de voorbereiding en op de dag zelf. Ons team heeft ruime ervaring in het organiseren van vergaderingen. Samen zorgen we er dan ook voor dat uw vergadering het perfecte plaatje is, waar uw gasten zich direct thuis voelen.

Vergaderlocatie bezichtigen?


Benieuwd of wij de juiste vergaderlocatie zijn voor uw vergadering? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende rondleiding en zie de mogelijkheden met eigen ogen. Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met u op.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel zakelijk nieuwtje!