Vergadering

Flint heeft alles in huis om van jouw bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken. Al meer dan 3.500 organisaties gingen je voor!

Vergaderen in stijl bij vergaderlocatie Flint in Midden-Nederland

Wil je een vergaderruimte huren? Bij Flint ben je aan het juiste adres. Gelegen in Amersfoort, in het hart van Nederland, bieden wij een van de meest bijzondere vergaderlocaties. Of het nu gaat om een algemene ledenvergadering, teambuilding of kwartaalvergadering, bij Flint vind je de perfecte setting. Naast twee plenaire zalen hebben we ook diverse kleinere ruimtes, geschikt voor vergaderingen van 100 tot 800 personen. In de inspirerende omgeving van ons theater vergader je net even anders en kom je tot nieuwe, verrassende inzichten en ideeën.

Let op: het huren van vergaderruimten is altijd in combinatie met de Rabobank Theaterzaal of de AFASzaal.

Inspiratiessessie of workshopruimte?

Wat dacht je van een brainstormsessie in de kleedkamers van de artiesten, of een workshop in de artiestenfoyer? Of misschien wil je een plenaire sessie houden op het toneel van Flint, met de theaterzaal als decor. Creatieve ideeën ontstaan immers in creatieve ruimtes.

Foto theateropstelling in zaal 3 van theater Flint Amersfoort

Meer weten?

Bekijk de zalen
Foto theateropstelling in de viplounge van Flint theater Amersfoort

Vraag een offerte aan

Informatie / offerte aanvragen

Centraal gelegen congreslocatie in het hart van Nederland

Bij het organiseren van jouw perfecte vergadering is de locatie natuurlijk van groot belang. Deze moet niet alleen inspirerend zijn, maar ook gemakkelijk bereikbaar. Flint is dé locatie in Amersfoort, centraal gelegen en goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Wist je dat er precies achter Flint een parkeergarage ligt? Zo zorgen we ervoor dat jouw gasten moeiteloos kunnen parkeren.

Gaan wij samen voor een succesvolle vergadering?

Wil je meer weten over het organiseren van een vergadering bij Flint? Neem contact op met evenementen@flint.nl. Wij helpen je graag verder. Of bel direct naar 033 4 229 230.

Sfeerbeeld diner Afaszaal Flint theater Amersfoort

Bekijk de online brochure

Lees meer

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst