Evenementenlocatie Amersfoort

Flint heeft alles in huis om van jouw bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken. Al meer dan 3.500 organisaties gingen je voor!

Flint evenementen en congressen: jouw evenement in de spotlights

Welkom bij Flint, dé toonaangevende locatie voor evenementen en congressen die uitzonderlijke ervaringen biedt. Met een veelzijdige evenementenlocatie en een passie voor perfectie, streven wij ernaar om al jouw bijeenkomsten onvergetelijk te maken.

Op zoek naar een perfecte locatie in Amersfoort in de provincie Utrecht voor je congres of beurs? Organiseer je een bedrijfsfeest of jubileum? Bij Flint ben je aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor Flint?

40 jaar evenementenervaring: met meer dan 3500 succesvolle evenementen en congressen op onze naam, zijn wij jouw betrouwbare partner voor elke gelegenheid.

Centrale evenementenlocatie: gelegen in het hart van Amersfoort middenin Nederland, biedt Flint een unieke setting voor jouw evenementen en congressen, omgeven door de bruisende energie van de stad.

Alle faciliteiten aanwezig: bij Flint zijn alle technische- en horecafaciliteiten al aanwezig. Met onze ruime ervaring in het organiseren van evenementen en het ontvangen van gasten betekent dat een geslaagd evenement is verzekerd!

Toegewijd team: ons ervaren team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het proces, van planning tot uitvoering, om ervoor te zorgen dat jouw evenement voldoet aan al jouw verwachtingen.

100 tot 800 personen
Meerdere zalen mogelijk
Eigen horeca
Eigen technisch team
Centraal gelegen

Enthousiast geworden?

Neem contact op
Sfeerfoto van een evenement van Natuurmonumenten in de AFASzaal van Flint theater Amersfoort

Neem contact op

Wil je meer informatie ontvangen of langskomen voor een vrijblijvende rondleiding? Laat jouw gegevens achter, dan nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met je op.

Informatie / offerte aanvragen

Wat kunnen we jou bieden?

Twee grote zalen én subzalen

De klassieke Rabobank Theaterzaal en de industriële AFASzaal beschikken over alle moderne technische faciliteiten met professionele ondersteuning. Naast deze grote zalen heeft Flint ook kleinere intieme subruimtes met elk een eigen unieke uitstraling en sfeer.

Rabobank Theaterzaal in theater Flint Amersfoort

Lees meer over de Rabobank Theaterzaal

Prachtige theaterzaal met rood pluche, honderden lampjes en een veelzijdig inzetbaar toneel.

Meer informatie
Sfeerfoto van een Lagerhuis opstelling bij een evenement in de AFASzaal van Flint theater Amersfoort

Lees meer over de AFASzaal

Multifunctionele zaal qua opstelling en grootte met een industriële look.

Meer informatie

Jouw gewenste sfeer

Wil je een informele presentatie van je evenement of juist een strakke en zakelijke uitstraling? We hebben alle faciliteiten in huis om de zalen moeiteloos om te toveren in de door jou gewenste sfeer.

Arrangement op maat

Flint biedt verschillende mogelijkheden om je evenement te combineren met een borrel, diner of natuurlijk een theatervoorstelling! We denken graag met je mee om een arrangement op maat te faciliteren. Lees meer over eten en drinken bij Flint.

Ideaal zicht

Inspireer en verras je publiek. In de intieme warme setting van de theaterzaal komen presentaties het beste tot hun recht. De zaal is geschikt van 150 tot 800 bezoekers.

Professionele theatertechniek

Bij het succes van je evenement is de kwaliteit van licht, geluid en visuele apparatuur van essentieel belang. Met de aanwezigheid van onze ervaren theatertechnici krijgt je productie of evenement optimale ondersteuning. Wij denken graag mee over decor en zaalinrichting.

Mogelijkheid tot subsessies

Wil je buiten de plenaire zaal – parallel aan het hoofdprogramma – kleinere sessies aanbieden, dan is daar alle ruimte voor. Bijvoorbeeld in de exclusieve artiestenfoyer: te gebruiken voor workshops. Flint beschikt over verschillende subzalen en foyers. Lees meer over de subzalen en foyers.

Sfeerbeeld volle zaal Flint theater Amersfoort

Bekijk de online brochure

Lees meer
Sfeerbeeld van een voorstelling in de Rabobank Theaterzaal van Flint theater Amersfoort

Bekijk de tarieven van onze zalen

Lees meer

Reviews

Een zakelijk event wordt een dagje uit

“Het bijzondere aan Flint begint al bij binnenkomst: je voelt meteen het magische dat alleen een theater uitstraalt. Wat mij erg bevalt is de inspirerende en persoonlijke setting. Je vergeet even je ‘gewone’ werk en de creativiteit stroomt. Door de associatie van het theater krijgen de 400 bezoekers het gevoel van een dagje uit. Dat is wat ik als organisator wil! Flint is daarbij erg professioneel. Ik heb een vast contactpersoon. Dat is zo fijn. Deze persoon is altijd goed bereikbaar en er wordt flexibel meegedacht. De gastvrijheid die ik bij Flint voel, vertaalt zich direct door naar de bezoeker. Na twee succesvolle events hebben we besloten om de komende jaren al onze events hier te doen.” – Thijs Lindhout, Stichting Positieve Impact

Een compleet plaatje

”Flint snapt wat het is om theater te maken en dat helpt om de juiste sfeer te creëren voor je evenement. Wat hen daarin uniek maakt is dat het wél de warme ambiance kent van een theater, maar niet zo’n groot, over-de-top gevoel geeft. Ook de indeling van deze locatie voor een evenement is perfect. Het heeft twee grote zalen, die in verbinding met elkaar staan door een straat. Dat geeft een dorpsgevoel. Dat, aangevuld met verschillende break-out ruimtes en een eigen restaurant, maakt het plaatje compleet. Wij hebben twee keer een prachtig evenement Vrouwelijke Leiders in de Zorg neergezet voor ruim 250 mensen. Uiteraard speelt de ligging ook mee in de keuze voor Flint: mídden in het land, in de stad, met parkeergelegenheid.” – Alexander de Vries,  Hostmanship Group

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst