Blog van Harold: Ontmoet Beleef Bewonder

Voor Flint was 23 mei 2023 een belangrijke dag. Die dag ging het nieuwe programma 2023-2024 online op onze nieuwe website flint.nl. In deze blog geef ik een inkijkje in ons programma en ga ik je verleiden om vriend van Flint te worden. Onze nieuwe site is nu nog beter ingericht voor mobiele apparaten. Het  is nog nooit zo gemakkelijk geweest alle optredens in Flint te bestuderen.

Afgelopen seizoen

We sluiten ons eerste seizoen na de verschrikkelijke pandemie af. Gelukkig zijn alle verplaatste voorstellingen inmiddels gespeeld. We kijken terug op een geweldig seizoen, waarin is gebleken dat onze bezoekers Flint hebben gemist. In groten getale zijn jullie weer naar ons  theater gekomen. Daar zijn we enorm blij mee en dat geeft ons vertrouwen voor de toekomst.

Afgelopen seizoen hebben we ook meer voorstellingen geprogrammeerd dan voor corona. Dat is mogelijk gemaakt door extra subsidie van de gemeente Amersfoort, onze trouwe vrienden en dragers (onze zakelijke vrienden). Als vriend van Flint ondersteun je ons niet alleen, maar heb je ook een streepje voor. Zo word je uitgenodigd voor onze jaarlijkse vriendenavond, waar je exclusief een voorproefje krijgt van het nieuwe seizoen en na afloop drinken we gezamenlijk een borrel. Die vindt volgende week plaats op 30 mei. Je mag als vriend twee dagen voor de officiële start van de verkoop kaarten bestellen. Ook maak je kans op één VIP-avond in Flint, waarbij je thuis wordt opgehaald met onze Flintmobiel. Dit jaar doen we dat al tien jaar in samenwerking met onze drager Henri en Herman. Word je ook vriend? Kljk hier naar de voordelen.

Wat staat jullie volgend seizoen te wachten?

Een hele kleine greep. We beginnen met het geweldige kamermuziekfestival September Me. Youp van ‘t Hek speelt zijn laatste voorstelling. Miss Montreal geeft een daverend concert. Merijn Scholten en vele andere cabaretiers staan in Flint. Flint brengt een aantal voorstellingen van Theater Oostpool in de serie “Schud je wakker”. In de concertzalen zijn series klassiek heel normaal. En nu ook bij Flint! Bijzonder is de serie Mix & Match, waar je uit alle klassieke concerten de krenten in de pap kunt kiezen.

Het gezamenlijke programma De Lieve Flint wordt in 2023-2024 voortgezet. Flint en De Lieve Vrouw bundelen hun kennis en krachten met een programmering in het ICOONtheater in Vathorst. Vanaf 15 september zijn hier cabaretiers, theaterconcerten en familievoorstellingen te zien. Neem eens een kijkje. Aanraders? De finalisten van het Amsterdam Kleinkunst Festival, Spinvis, Rayen  Panday en nog veel meer.

Voor het hele gezin

Cultuur toegankelijk maken voor de allerkleinsten vinden wij heel belangrijk bij Flint. Theater maakt rijker, laat verbazen, verwonderen, lachen of misschien wel even twijfelen. Het leert om je te verplaatsen in een andere rol, situatie of misschien wel een heel andere wereld! Daarom maken we de prijzen voor de kleintjes ook wat kleiner, want cultuur moet toegankelijk zijn voor iedereen. Zien we u met de kinderen in Flint?

Ik zou het fantastisch vinden je als vriend van Flint te kunnen verwelkomen. Ik verzeker je dat je er geen spijt van krijgt. Tot snel!

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst