Jouw evenement in de beste stad van Europa

Amersfoort verkozen tot European City of the Year

Amersfoort is bekroond met de internationale titel European City of the Year. En laat Flint Theater nu in deze prachtige stad staan!

De belangrijkste redenen waarom Amersfoort deze titel in de wacht sleept zijn: kwaliteit van leven, vooruitstrevende planning en vernieuwing, terwijl het unieke erfgoed en karakter behouden blijven.
Dit sluit naadloos aan bij de zaken waar Flint voor staat: een gegarandeerd kwaliteitsevenement, waar het Flintteam jou ontzorgt in de planning en bezoekers vernieuwing beleven, waarbij het unieke karakter van het theater behouden blijft.

Het welzijn en geluk van al zijn burgers staan centraal bij de prijs. Belangrijk is dat inwoners zich in de stad thuis voelen en dat er sprake is van participatie vanuit bewoners voor de leefomgeving. En dat is precies wat Flint bewerkstelligt. Zowel bij voorstellingen als bij evenementen.

Meer weten over jouw evenement in de beste stad van Europa? We vertellen je er graag meer over. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst