Eten en drinken

Flint heeft alles in huis om van jouw bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken. Al meer dan 3.500 organisaties gingen je voor!

Bij Flint werken we met een eigen keuken en horecateam. Daarmee kunnen wij tijdens jouw evenement geheel aan je maatwerk wensen voldoen als het gaat om eten en drinken. Flint beschikt met TREK over een uitstekende eigen theaterkeuken. Onze horecamanager denkt graag mee over de culinaire invulling en kan het thema van jouw bijeenkomst doorvoeren in het menu. Uiteraard met de verse streekproducten van onze lokale leveranciers.

Een gezonde lunch, een luxe diner of verrassend Street food? Ga voor ons ‘bewuste’ menu, wat staat voor verantwoord en gezond? Of past ‘comfort’ meer bij je evenement, een menu waar iedere bezoeker blij van wordt? We horen graag je wensen en maken een passend voorstel op maat. Uiteraard kunnen we rekening houden met diëten en allergieën.

De personeelskosten voor de horeca zijn inbegrepen in onze tarieven. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Onze horecamanager vertelt je er meer over

Horecamanager Robert vertelt je graag meer. Kom eens eens langs voor een vrijblijvende rondleiding en zie en bleef de mogelijkheden met eigen ogen.

Sfeerfoto van de horeca tijdens een evenement in congreslocatie Flint theater in Amersfoort

Bekijk onze online brochure

Lees meer

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst