Vergaderlocatie Amersfoort.jpg

Dé vergaderlocatie van Amersfoort

40+ jaar ervaring | Eigen horeca | Centraal in Nederland

Een vergaderlocatie huren in Amersfoort?

Kom vergaderen in stijl bij Flint, een bijzonder sfeervolle vergaderlocatie in Amersfoort. Wij hebben ruime ervaring als vergaderlocatie voor bijvoorbeeld een algemene ledenvergadering, teambuilding of kwartaalvergadering. Flint beschikt naast twee plenaire zalen ook over diverse kleinere ruimtes, geschikt voor meetings of vergaderingen van 30 tot 800 personen. In de inspirerende omgeving van ons theater vergader je net even anders en komen jullie tot nieuwe verrassende inzichten en ideeën.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Sfeervolle vergaderlocatie in Amersfoort

De locatie is uiteraard een belangrijk punt bij de keuze voor de perfecte vergaderlocatie. De locatie moet niet alleen sfeervol zijn maar ook makkelijk bereikbaar zijn. Flint als vergaderlocatie Amersfoort is gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto.

Voordelen Flint als vergaderlocatie Amersfoort

✓ Gelegen in het midden van het land

✓ Smaakvolle catering uit eigen keuken

✓ Diverse sfeervolle vergaderzalen

✓ Eén vast contactpersoon

✓ Eigen techniek (licht, video & geluid)

Zaal 1

30-90 personen

Zaal 2

30-90 personen

Zaal 3

0-30 personen

Zaal 4

0-30 personen

Theaterfoyer 1e balkon

30-75 personen

Theaterfoyer 2de balkon

75-140 personen

Panorama lounge

30-75 personen

VIP Lounge

30-75 personen

Ervaar de sfeer in het echt en vraag direct rondleiding aan.

Rondleiding aanvragen
Rabobank, Bertina Versteeg

Van mijn collega’s heb ik tal van complimenten ontvangen m.b.t. de organisatie van de avond. Daarbij gaf ik aan iedereen terug dat de complimenten eigenlijk voor Flint zijn!

Rabobank, Bertina Versteeg

Van mijn collega’s heb ik tal van complimenten ontvangen m.b.t. de organisatie van de avond. Daarbij gaf ik aan iedereen terug dat de complimenten eigenlijk voor Flint zijn!

Flexibel in te richten vergaderzalen

Als vergaderlocatie Amersfoort beschikken wij over diverse vergaderzalen die flexibel in te richten zijn en gemakkelijk kunnen worden aangepast aan het aantal personen.

Onze vergaderzalen hebben allemaal een eigen stijl met vele mogelijkheden die eindeloos zijn. Onze vergaderlocatie is. geschikt voor zowel grotere vergaderingen als voor kleinere intieme vergaderingen. Onze vergaderzalen bieden plek aan 30 tot 140 personen.

Vraag hier een rondleiding aan

Waarom Flint als vergaderlocatie in Amersfoort

Ons team heeft ruime ervaring in het organiseren van een verscheidenheid aan vergaderingen op onze vergaderlocatie. Ongeacht de aard van jouw vergadering kunnen wij een klein deel van de organisatie verzorgen of een groter deel, geheel passend bij jouw wensen. Alles wordt hierop aangepast, wij gaan voor een succesvol totaalplaatje en ultieme gastvrijheid voor jouw gasten en/of collega's.

Organiseer jouw vergadering met Flint

Karin klein Wassink

Meer weten over het organiseren van een congres met Flint? Neem contact op met Karin. Zij helpt je graag verder.

Vergadering op maat in Amersfoort

Wil je een vergaderlocatie huren in Amersfoort bij Flint? We willen jou als organisator van een vergadering zoveel mogelijk ontzorgen. Daarom heb je gedurende de voorbereidingen en op de dag van de vergadering contact met een vast contactpersoon.

Ons team heeft ruime ervaring in het organiseren van vergaderingen. Samen zorgen we er dan ook voor dat jouw vergadering het perfecte plaatje is, waar de gasten of jouw collega's zich direct thuis voelen.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Vergaderlocatie bezichtigen?


Benieuwd of wij de juiste vergaderlocatie in Amersfoort zijn voor uw locatie? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende rondleiding en zie de mogelijkheden met eigen ogen. Laat hieronder jouw gegevens achter, dan nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met je op.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel zakelijk nieuwtje!