2019-IIA Congres-150-Elisabeth Beelaerts.jpg
2203DeFlint-003.jpg
Techniek projectiescherm www.denozem.com (193 van 209).jpg (1)
Roller Disco Flint @Peter Putters www.denozem.com-5637.jpg (1)
_DSC3808.jpg
Theateropstelling (7).jpg (1)

De AFASzaal; geschikt voor ieder event

De AFASzaal is niet zomaar een zaal. Dit is een evenementenlocatie met een bijzondere sfeer. Een zaal in een theater met een industriële look. Deze zaal tovert u moeiteloos om tot uw gedroomde evenementenlocatie. Voor een landelijk congres al dan niet met beurs, intiem concert, exclusief diner of een spetterend dansfeest. De AFASzaal kan zeer eenvoudig worden omgebouwd tot veel verschillende opstellingen. Dat biedt tal van interessante mogelijkheden. Bijvoorbeeld wanneer u een grote presentatie combineert met een walking dinner. Of wanneer u naast de beursvloer ook een afgescheiden workshopruimte wilt. De opties van de AFASzaal zijn oneindig.

Capaciteit AFASzaal

Theateropstelling - 800 personen

Cabaretopstelling - 250 personen

Dineropstelling - 300 personen

Lagerhuisopstelling - 500 personen

Kiest u voor de AFASzaal?

Perfecte locatie voor uw beurs, congres en bedrijfsfeest l Multifunctionele zaal l uitgebreide technische apparatuur op gebied van licht, geluid en AV aanwezig l Zitruimte voor 100 tot 800 gasten l Bij een staande receptie of feest plek voor 1250 personen l Eigen keuken I Inclusief technische assistentie en evenementencoördinator

Beleef de magie van het theater in de industriële AFASzaal

Ons team denkt graag met u mee!

Nieuwsgierig of de AFASzaal de perfecte plek is voor uw evenement, congres, bedrijfsfeest of andere bijzondere gelegenheid? Ons team denkt graag met u mee. Kom eens langs voor een vrijblijvende rondleiding en zie de mogelijkheden met eigen ogen. Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met u op.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel zakelijk nieuwtje!