2019-IIA Congres-150-Elisabeth Beelaerts.jpg
2203DeFlint-003.jpg
Techniek projectiescherm www.denozem.com (193 van 209).jpg (1)
Roller Disco Flint @Peter Putters www.denozem.com-5637.jpg (1)
_DSC3808.jpg
Theateropstelling (7).jpg (1)

De AFASzaal; geschikt voor ieder event

De AFASzaal is niet zomaar een zaal. Dit is een evenementenlocatie met een bijzondere sfeer. Een zaal in een theater met een industriële look. Deze zaal tovert u moeiteloos om tot uw gedroomde evenementenlocatie. Voor een landelijk congres al dan niet met beurs, intiem concert, exclusief diner of een spetterend dansfeest. De AFASzaal kan zeer eenvoudig worden omgebouwd tot veel verschillende opstellingen. Dat biedt tal van interessante mogelijkheden. Bijvoorbeeld wanneer u een grote presentatie combineert met een walking dinner. Of wanneer u naast de beursvloer ook een afgescheiden workshopruimte wilt. De opties van de AFASzaal zijn oneindig.

Sfeervol ontvangst

Flint is een sfeervolle locatie voor uw evenement of congres. Deze bijzondere sfeer van het theater voelt u direct wanneer u het theater binnenkomt. Bij Flint bent u op de juiste plek om uw gasten een bijzonder en onvergetelijk moment te geven. In ons fantastische theater organiseert u een bijzondere cabaretvoorstelling of een feest voor uw bedrijf of relaties.

Waarom de AFASzaal?

Naast inspirerend is de ruimte ook zo flexibel als maar kan, want de diepte van de zaal is aanpasbaar en ook de tribune is te verplaatsen. Een gevulde zaal is dus gegarandeerd of u nu een congres vanaf 200 gasten, een feest voor 1200 gasten of een intiem diner met 400 genodigden host. Door de geavanceerde led verlichting is ook het sfeerbeeld altijd passend bij het evenement.

De AFASzaal beschikt onder andere over de volgende mogelijkheden:

  • Multifunctionele zaal, met mogelijkheid tot verschillende opstellingen;
  • Zeer uitgebreide lichtinstallatie;
  • Zitruimte voor 100 tot 825 gasten, afhankelijk van de gekozen opstelling;
  • Bij een staande receptie of feest plek voor 1250 personen;
  • Inclusief technische assistentie, een vast contactpersoon voor zowel de voorbereiding als op de dag zelf en gebruik van foyers, gratis wifi etc.

Bekijk hier de plattegrond van de AFASzaal

Capaciteit

De capaciteit van AFASzaal kunt u zeer gemakkelijk uitbreiden met een intieme ruimte voor een borrel, om te netwerken, of bijvoorbeeld voor een vergadering. Wij bieden u die mogelijkheid in de diverse foyers en subzalen. Zo is de vernieuwde panoramalounge op de derde etage een lust voor het oog, met uitzicht op het oude stadscentrum van Amersfoort. Ons pand is multifunctioneel inzetbaar voor alle zakelijke en feestelijke gelegenheden.

Theateropstelling                           825 personen
Cabaretopstelling:                          300 personen
Dineropstelling:                              500 personen   
Lagerhuisopstelling                       300 personen
Staande receptie/feest                  1250 personen

Ons team denkt graag met u mee!

Nieuwsgierig of de AFASzaal de perfecte plek is voor uw evenement, congres, bedrijfsfeest of andere bijzondere gelegenheid? Ons team denkt graag met u mee. Kom eens langs voor een vrijblijvende rondleiding en zie de mogelijkheden met eigen ogen. Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met u op.

Theaterhart Amersfoort

Ontvang de laatste nieuwtjes