hero image

Dans

Young Adult

Redo, Denden en het Amsterdams Andalusisch Orkest

en Amsterdams Andalusisch Orkest

Gloedvol dansconcert met mediterrane kleuren.

Locatie

AFASzaal

Pauze

geen pauze
  • Normaal € 22,50
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Zijn onze werelden daadwerkelijk zo verschillend, of hebben we meer gemeen dan gedacht? Die vraag staat centraal in de autobiografische voorstelling REMLA. Gestuwd door muziek van het Amsterdams Andalusisch Orkest gaan dansers Redouan Ait Chitt en Denden Karadeniz – bekend in de wereld van hiphop & breaking – op zoek naar verbinding. Die zoektocht begint met het nemen van een eerste stap, met als uitgangspunt hun roots.

Tijdens de première in De Meervaart in februari 2022 liep Redo een ernstige blessure op waardoor de rest van de tournee geannuleerd moest worden. Inmiddels is hij volledig hersteld en zijn we verheugd dat deze voorstelling alsnog te zien zal zijn.

Over de makers:
> Internationaal gerenommeerd breakdancer Redo won in 2019 De Zwaan voor ‘meest indrukwekkende dansprestatie’ en ontving in 2020 een Koninklijke onderscheiding omdat hij veel jongeren, waaronder mensen met een beperking, gestimuleerd heeft om te gaan dansen. 

> Denden Karadeniz is bekend van tv-programma’s als The Ultimate Dance Battle, So You Think You Can Dance en Time To Dance en is artistiek leider van het urban contemporary dansgezelschap Zero Dance Theatre. 

> Het Amsterdams Andalusisch Orkest (AAO) treedt op van Granada tot en met Bagdad en heeft meerdere succesvolle theaterproducties op zijn naam staan, waaronder ZIEL|ROUH, Jihad van Liefde en Hoe Ik Talent Voor Het Leven Kreeg. 

De pers over REMLA:
“Gloedvol dansconcert met mediterrane kleuren” Theaterkrant 

Redouan Ait Chitt was onlangs te gast bij Kunstof (NPO 1). Luister het hier terug!

Credits

DANS
Redouan Ait Chitt & Denden Karadeniz
CHOREOGRAFIE
Shailesh Bahoran i.s.m. Redouan Ait Chitt & Denden Karadeniz
MUSICAL COORDINATOR
Anastasis Sarakatsanos
DECOR & ONTWERP
Mike den Ottolander

Tip van de marketingafdeling

REMLA | Blog over de voorstelling

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving