Flint Sint Aegtenkapel-3 Martine de Jongh.jpg

Sint Aegtenkapel

De mooiste klassieke concerten ziet u in de Sint Aegtenkapel in Amersfoort. Dit voormalige klooster vindt u in het centrum van Amersfoort en is onderdeel van theater Flint. Geniet in een kleine en intieme ambiance van nieuw talent tot gevestigde namen. De prachtige akoestiek, grote glas-in-lood ramen en kroonluchters maken iedere voorstelling tot een bijzondere ervaring. Laat u ontroeren door de lokkende tonen van Bach, Mozart of Vivaldi, terwijl het gezeefde zonlicht door het glas-in-lood over het warme eiken van de vloer naar binnen stroomt.

Binnenkort in de Sint Aegtenkapel

Bekijk de volledige agenda

Bijzondere series

Flint heeft dit seizoen klassieke muziek waarbij ook andere smaken worden geprikkeld. Met een biertje, een koffie of een thema dat niet per se muzikaal is. Zo hebben we in de Sint Aegtenkapel een serie fraaie klassieke concerten in een bijzonder jasje. 

Kindermuziekweek

Nederland staat vanaf 24 maart tot en met 2 april tien dagen lang in het teken van live muziek voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Ervaar de kracht van muziek! In dit kader staan op zaterdag 25 maart de voorstelling De Koning bakt een huis (2+) en op zondag 2 april Wacht 's even (vanaf 6 maanden) op het programma in de Sint Aegtenkapel. 

Route en parkeren

U vindt de Sint Aegtenkapel op ‘t Zand 37 in Amersfoort.

Bekijk de Sint Aegtenkapel op Google Maps

Lees meer over parkeren bij de Sint Aegtenkapel (zie informatie onderaan op de pagina)  

Direct op de hoogte van ons klassieke aanbod?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief 'Klassiek'. 

De Sint Aegtenkapel is onderdeel van theater Flint.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!