Bijgeboekt: Danny Vera

Groot nieuws voor fans van Danny Vera! De Middelburgse singer-songwriter, bekend om zijn diepzinnige teksten over het leven, de liefde en de dood, komt in 2024 naar Flint. Na het ongekende succes van zijn hit Roller Coaster, die in 2019 Nederland veroverde en recent de indrukwekkende mijlpaal van 100 miljoen streams bereikte, staat Danny niet stil.

Roller Coaster, die een nummer 1 positie in de Top 2000 van 2020 bemachtigde en een vaste top 3 waarde is geworden, is slechts het begin. Met zijn hart vol muziek en een stijl geworteld in Amerikaanse country, blues, en rock ‘n’ roll, introduceerde Danny zijn nieuwe album DNA. Dit album markeert een terugkeer naar zijn muzikale bakermat, met songs diep verankerd in de rijke Amerikaanse rootsmuziek.

Met uitverkochte shows in de Ziggo Dome en jaarlijkse solo-concerten in de Oostkerk in Middelburg, is Danny een vaste waarde in de Nederlandse muziekscene. Zijn nieuwe theatershow belooft een muzikaal spektakel te worden. Verwacht een groots optreden met zijn vaste band, een strijkersensemble, een blazerssectie, en achtergrondzangers, allemaal samengebracht om de prachtige muziek van zijn albums tot leven te brengen.

Mis deze unieke kans niet om Danny Vera live te ervaren. Reserveer nu jouw kaarten voor deze voorstelling en laat je meevoeren op deze muzikale reis!

De kaartverkoop start vrijdag 8 december om 10.00 uur (en donderdag 7 december voor Flint vrienden en dragers). 

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving