Openingsconcert-1.jpg

September Me 2021 passe-partout

23 - 26 september

Het September Me passe-partout geeft toegang tot alle concerten en voorstellingen tijdens September Me 2021 (23 – 26 september), inclusief de dinerconcerten en het online programma.

Met de aanschaf van een September Me passe-partout steun je het festival in onzekere tijden én ben je verzekerd van plekken in de zaal*. Als dank voor je steun bieden wij een kwalitatief en avontuurlijk programma in een veilige setting.

De kaartverkoop van de losse concerten en voorstellingen gaat op 3 juli van start. Het programma staat vanaf eind juni online. Ga voor meer informatie naar www.september-me.nl en/of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Over September Me

September Me maakt Amersfoort van 23 – 26 september 2021 voor de vijfde keer tot hét centrum van de klassieke muziek. Voor deze jubileumeditie stelt artistiek leider Ragazze Quartet met nieuwsgierige en open blik opnieuw een bijzonder multidisciplinair festivalprogramma samen voor jong en oud. Componisten, musici en kunstenaars reflecteren op creatieve en inspirerende wijze op het thema van dit jaar: Helden.

Wie noemen we vandaag de dag terecht een held of heldin? Door wie laten wij ons inspireren en motiveren? Wie hebben lak aan de mening van de oude garde en laten dapper een nieuw geluid horen? Van welke helden uit het verleden kunnen wij nu nog steeds leren en wie zijn de helden van de toekomst?

Speciaal voor September Me wordt Flint omgetoverd tot een muzikaal en sfeervol festivalhart waar je kan verdwalen in een aansprekend verdiepingsprogramma en kunt genieten van bijzondere festivalmenu’s.

 

*We verwachten dat we in september nog altijd rekening zullen moeten houden met corona-maatregelen. I.v.m. de registratie van de aanwezigen en beperkte capaciteit, zullen we u vragen om ons door te geven welke concerten/voorstellingen/diners u wenst te bezoeken, dit kan tot een week voor een festival. U ontvangt hierover bericht van ons, wij hopen op uw begrip. 

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!