Flint 150 jr www.denozem.com (68 van 179).jpg
Flint 150 jr www.denozem.com (77 van 179).jpg

Festival September Me: Boogiewoogie Me

September Me, ArtEZ Conservatorium Zwolle & Mondriaanhuis

In 2022 is het alweer 150 jaar geleden dat Piet Mondriaan in Amersfoort werd geboren. Een jubileum dat we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan!

Mondriaanhuis, September Me en ArtEZ Conservatorium Zwolle presenteren Boogiewoogie Me. Een muzikaal collageprogramma gemaakt en uitgevoerd door een nieuwe generatie muzikanten.

Met een frisse blik verklanken vijf verschillende ensembles het leven en werk van Mondriaan met bestaande én nieuwe composities.

Laat je verrassen door een divers palet aan klankkleuren dat je het erfgoed van ‘Piet’ met nieuwe ogen laat bekijken.
#mondriaan150

Dit programma is onderdeel van September Me, muziekfestival voor ontdekkers en verdwalers.

September Me maakt Amersfoort van 22 – 25 september 2022 voor de zesde keer tot hét centrum van de klassieke muziek. Artistiek leider Ragazze Quartet stelde met een nieuwsgierige en open blik opnieuw een bijzonder multidisciplinair festivalprogramma samen voor jong en oud. Componisten, musici en kunstenaars reflecteren op creatieve en inspirerende wijze op het thema van dit jaar: Met Dichte Ogen.

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat zijn onze ogen ons voornaamste luik op de wereld. ’s Nachts als het donker is lijken er mogelijkheden te zijn die we overdag niet zien. Dankzij de muziek kunnen we in contact komen met lagen binnen onszelf die onzichtbaar zijn of onbereikbaar lijken. Met Dichte Ogen is een ode aan de fantasie en de zintuigelijke beleving. Wat zie jij met je ogen dicht?

Speciaal voor September Me wordt Flint omgetoverd tot een muzikaal en sfeervol festivalhart waar je kan verdwalen in een aansprekend verdiepingsprogramma en kunt genieten van bijzondere festivalmenu’s.

www.september-me.nl

Bijzonder Festival Klassieke muziek Muziek Muziektheater

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling

Credits Lees meer

Credits

uitvoering Studenten ArtEZ Conservatorium Zwolle
eindregie Paul Boereboom
coaching ensembles Ragazze Quartet
productie September Me
co-productie ArtEZ Conservatorium Zwolle, Mondriaanhuis

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!