_MG_8815.jpg
Waldo Volmer - ovv fotograaf Jerry van Vliet -2.jpg

Festival September Me: Dinner Talk

Let op: de inloop van de Dinner Talk is een half uur voor aanvang. Wij vragen u op tijd te komen. Laatkomers kunnen helaas niet meer naar binnen.

Tijdens September Me 2022 (22 – 25 september) worden op donderdag, vrijdag en zondag* alle zintuigen geprikkeld tijdens de Dinner Talks.

Geniet van een vegetarisch tweegangenmenu (incl. 2 drankjes), inspirerende verhalen en anekdotes van een aansprekende gast uit het festivalprogramma en natuurlijk van livemuziek!

Host Waldo Volmer ontvangt in de sfeervolle setting van theaterkeuken en café TREK elke avond nieuwe interessante gasten. Hij duikt met hen de diepte in aan de hand van enkele thema’s. Het festivalthema van dit jaar, Met Dichte Ogen, vormt de rode draad in de gesprekken.

We kijken door de ogen van de gast naar diens leven en werk, laten ons gehoor strelen door de klanken van muziek, terwijl ons een harmonisch smaakpalet wordt voorgeschoteld. De interviews en optredens vinden plaats tussen de dinergangen.

Gasten en menu
Donderdag 22 september
House of Makers

  • Gebakken brioche met paddenstoeltjes van het seizoen, hazelnotenpesto en krokantje van Parmezaan
  • Halloumi met auberginepuree, linzen met tomaat en chimichurrie

Vrijdag 23 september
Eef van Breen

  • Parelcouscous met paprika, verschillende geroosterde wortels en krokante quinoa
  • Gepofte knolselderij, gnocchi, gebrande boter en appel

Zondag 25 september
Via Berlin & Berlage Saxophone Quartet

  • Gepofte biet met pistache, sinaasappel, spelt en feta
  • Pompoenrisotto met pastinaak en groenekruidencrumble

*Ook op zaterdag 24 september kun je genieten van een diner in Flint. De Syrische kok Zina Abboud (Zina’s Kitchen) verzorgt een luxe vegetarisch driegangenbuffet tijdens het dinerconcert I Wish The World Could Hear This, waar de muziek van September Me Composer in Focus Aftab Darvishi centraal staat.

Bestel hier voor vrijdag 23 september een combikaart Sisonke + Dinner Talk of Girls & Boys + Dinner Talk, of bestel een September Me dagkaart voor 22, 24 of 25 september.

Dit programma is onderdeel van September Me, muziekfestival voor ontdekkers en verdwalers.

September Me maakt Amersfoort van 22 – 25 september 2022 voor de zesde keer tot hét centrum van de klassieke muziek. Artistiek leider Ragazze Quartet stelde met een nieuwsgierige en open blik opnieuw een bijzonder multidisciplinair festivalprogramma samen voor jong en oud. Componisten, musici en kunstenaars reflecteren op creatieve en inspirerende wijze op het thema van dit jaar: Met Dichte Ogen.

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat zijn onze ogen ons voornaamste luik op de wereld. ’s Nachts als het donker is lijken er mogelijkheden te zijn die we overdag niet zien. Dankzij de muziek kunnen we in contact komen met lagen binnen onszelf die onzichtbaar zijn of onbereikbaar lijken. Met Dichte Ogen is een ode aan de fantasie en de zintuigelijke beleving. Wat zie jij met je ogen dicht?

Speciaal voor September Me wordt Flint omgetoverd tot een muzikaal en sfeervol festivalhart waar je kan verdwalen in een aansprekend verdiepingsprogramma en kunt genieten van bijzondere festivalmenu’s.

www.september-me.nl

 

Bijzonder Festival Klassieke muziek Muziek

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.


Bestel voor vrijdag 23 september een combikaart Sisonke + Dinner Talk of Girls & Boys + Dinner Talk, of bestel een September Me dagkaart voor 22, 24 of 25 september.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!