Beurs

Flint heeft alles in huis om van jouw bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken. Al meer dan 3.500 organisaties gingen je voor!

Jouw veelzijdige beursruimte creëer je samen met Flint

Op zoek naar een unieke locatie om tijdens je congres of evenement stands te plaatsen en mooie producten te etaleren? Flint is centraal gelegen midden in het land. Goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer en heeft voldoende parkeergelegenheid. Flint heeft een unieke uitstraling en een hele eigen sfeer. Wij kunnen een beursruimte inrichten tijdens een congres of evenement.

Voor elke gelegenheid en doelgroep de perfecte locatie

De Stadszaal is dé multifunctionele locatie die ruimte biedt aan diverse lifestyle evenementen. Of het nu gaat om een beurs op het gebied van spellen of computers, handige demonstraties of een beurs voor zwangere vrouwen. De Stadszaal biedt (inclusief foyer) maar liefst 1.245 m2 beursoppervlakte om uw doelgroep aan te spreken.

Je kunt de indeling volledig op maat bepalen. Neemt je horeca op in jouw vloerplan? Dan hoeven bezoekers de ruimte niet te verlaten voor een hapje of drankje. Of, gebruik de foyer als ruimte voor netwerken, horeca en leuke extra’s naast de plenaire beurszaal.

Jouw beurs op maat

Heb je ondersteuning nodig bij de inrichting? Flint helpt je graag en draagt bijvoorbeeld zorg voor meubilair en stroompunten. Uiteraard kun je ook de volledige sfeerbepaling uit handen geven zodat je verzekerd bent van de uitstraling die je wenst, bijvoorbeeld door middel van decoratie, licht en aankleding. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring over wat werkt, daar wordt jouw evenement nog beter van!

100 tot 800 personen
In combinatie met een congres of evenement
Eigen horeca
Eigen technisch team
Centraal gelegen

Enthousiast geworden?

Neem contact op
Sfeerbeeld personeelsfeest in de Stadszaal Flint theater Amersfoort

Meer weten?

Bekijk de Stadszaal
Sfeerbeelden diner Oogfonds Stadszaal in Flint theater Amersfoort

Kom de locatie vrijblijvend bezichtigen

Maak een afspraak

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst