141561e8-7337-4612-a662-3f7bcc324acc_rw_1920.jpg
0322DeFlint-269.jpg
Lege zaal (2).jpg
3d6c016b-4597-4157-a10b-2a80a8303377_rw_1920.jpg
3c776b64-c6ba-4f09-b643-4542cb6f562a_rw_1920.jpg

Dé beurslocatie van Midden-Nederland

Op zoek naar een uitgestrekte beurslocatie om spectaculaire stands te plaatsen, mooie producten te etaleren, horeca te presenteren of knusse eilanden te creëren? In de AFASzaal vindt u wat u zoekt want de ideale, veelzijdige beursruimte maak je samen met ons!

De AFASzaal de perfecte locatie voor uw beurs

Het maakt niet uit wat voor beurs u wilt neerzetten en wie uw doelgroep is; de AFASzaal is dé multifunctionele locatie die ruimte biedt aan diverse lifestyle evenementen. Of het nu gaat om een beurs op het gebied van spellen of computers, handige demonstraties of een beurs voor zwangere vrouwen. De AFASzaal biedt (inclusief foyer) maar liefst 1.245 m2 beursoppervlakte om uw doelgroep aan te spreken.

Indeling op maat

Flint kent een aantal grote voordelen qua indeling. Zo kunt u vanwege de vlakke vloer de indeling volledig op maat bepalen. Neemt u de horeca op in uw vloerplan? Dan hoeven bezoekers de ruimte niet te verlaten voor een hapje of drankje. Het betrouwbare WiFi netwerk in de AFASzaal zorgt ervoor dat standhouders eenvoudig pinbetalingen kunnen aanbieden en dat bezoekers direct hun positieve ervaringen kunnen delen op social media.

Meer informatie over Flint

Flint; centraal gelegen beurslocatie in het midden van het land

De locatie is uiteraard een belangrijk punt bij de keuze voor de perfecte beurs. Deze moet niet alleen inspirerend zijn maar ook makkelijk bereikbaar zijn. Flint is de evenementenlocatie in Amersfoort. Een locatie die gemakkelijk te bereiken is met de auto en ook met het openbaar vervoer.

Wist u dat Precies achter Flint een parkeergarage ligt?

Flint beschikt over flexibel in te richten zalen

Flint beschikt over multifunctionele zalen die flexibel zijn in te richten en gemakkelijk zijn aan te passen aan het aantal personen. De zalen hebben allemaal een eigen stijl met veel mogelijkheden. Geschikt voor grotere beurzen, maar ook kleinere beurzen kunnen gehouden worden in Flint. Onze zalen bieden plek aan 150 tot 800 personen.

Suzanne Bakker Evenementencoördinator; Ik denk graag mee over het perfecte beursplan!

Mogen wij u adviseren over uw beurs op maat?

Hebt u ondersteuning nodig bij de inrichting? Flint helpt u graag en draagt bijvoorbeeld zorg voor meubilair en stroompunten. Uiteraard kunt u ook de volledige sfeerbepaling uit handen geven zodat u verzekerd bent van de uitstraling die u wenst, bijvoorbeeld door middel van stand inrichting, bloemdecoratie, licht en aankleding. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring over wat werkt, daar wordt uw evenement nog beter van!

Locatie bezichtigen?


Benieuwd of wij de juiste locatie zijn voor uw beurs? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende rondleiding en zie de mogelijkheden met eigen ogen. Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met u op.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel zakelijk nieuwtje!