Beurs

Flint heeft alles in huis om van jouw bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken.

Jouw veelzijdige beursruimte creëer je samen met Flint

Op zoek naar een unieke locatie om tijdens je congres of evenement stands te plaatsen en mooie producten te etaleren? Flint is centraal gelegen midden in het land. Goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer en heeft voldoende parkeergelegenheid. Flint heeft een unieke uitstraling en een hele eigen sfeer. Wij kunnen een beursruimte inrichten tijdens een congres of evenement.

Voor elke gelegenheid en doelgroep de perfecte locatie

De AFASzaal is dé multifunctionele locatie die ruimte biedt aan diverse lifestyle evenementen. Of het nu gaat om een beurs op het gebied van spellen of computers, handige demonstraties of een beurs voor zwangere vrouwen. De AFASzaal biedt (inclusief foyer) maar liefst 1.245 m2 beursoppervlakte om uw doelgroep aan te spreken.

Je kunt de indeling volledig op maat bepalen. Neemt je horeca op in jouw vloerplan? Dan hoeven bezoekers de ruimte niet te verlaten voor een hapje of drankje. Of, gebruik de foyer als ruimte voor netwerken, horeca en leuke extra’s naast de plenaire beurszaal.

Sfeerbeeld personeelsfeest in de Afaszaal Flint theater Amersfoort

Meer weten?

Bekijk de AFASzaal
Sfeerbeelden diner Oogfonds Afaszaal in Flint theater Amersfoort

Vraag een offerte aan

Informatie / offerte aanvragen

Waarom een beurs organiseren bij Flint?

Wij gaan voor een succesvol totaalplaatje en de beste service voor jouw gasten. Wij hebben zelf alles in huis om geslaagde beurs bij je congres te organiseren. Denk hierbij aan:

●       Eén vaste contactpersoon voor jouw organisatie vanaf de aanvraag tot met het evenement zelf.

●       Eigen keukenteam voor heerlijke catering, aangepast aan jouw wensen.

●       Eigen technici met high tech apparatuur (licht, video, streaming & geluid).

●       Sterk netwerk voor extra entertainment.

Jouw beurs op maat

Heb je ondersteuning nodig bij de inrichting? Flint helpt je graag en draagt bijvoorbeeld zorg voor meubilair en stroompunten. Uiteraard kun je ook de volledige sfeerbepaling uit handen geven zodat je verzekerd bent van de uitstraling die je wenst, bijvoorbeeld door middel van decoratie, licht en aankleding. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring over wat werkt, daar wordt jouw evenement nog beter van!

Locatie bezichtigen?

Benieuwd of wij de juiste locatie zijn voor jouw congres met beursruimte? Kom gerust langs voor een vrijblijvende rondleiding en zie de mogelijkheden met eigen ogen. Laat jouw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op.

Gaan wij samen voor jouw topbeurs?

Meer weten over het organiseren van een beurs bij Flint? Neem contact op met evenementen@flint.nl. Wij helpen je graag verder. Of bel direct naar 033 4 229 230.

Impressie congres in de Rabobank Theaterzaal van Flint theater Amersfoort

Bekijk de online brochure

Lees meer

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst