Congreslocatie Midden Nederland

Flint heeft alles in huis om van jouw bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken. Al meer dan 3.500 organisaties gingen je voor!

STER congreslocatie volgens MeetingReview | Midden Nederland | Tot 800 personen

Unieke congreslocatie in Midden Nederland

Op zoek naar een unieke congreslocatie in het midden van Nederland? Flint, gelegen in Amersfoort, is gegarandeerd de beste locatie om uw congres onder de aandacht te brengen! Organiseer je een unieke conferentie, bijzondere workshop of presentatie om nooit te vergeten? Wij denken graag met je mee, want jouw congres verdient een mooi podium!

Waarom Flint als congreslocatie Midden Nederland?

✓ Altijd één vast contactpersoon
✓ Eigen team van catering & techniek
✓ Ruimte voor stands direct naast de zaal en horeca. Ideaal voor netwerken of informatie-uitwisseling!

Download brochure

Of vraag een offerte aan

“Flint snapt wat het is om theater te maken en dat helpt om de juiste sfeer te creëren voor je evenement. Wij hebben twee keer een prachtig evenement neergezet.”de Nationale LeesVertelwedstrijd

Werk je in de zorgsector? Dat komt goed uit, want wij kennen jouw branche. Klik hier voor meer informatie over een congreslocatie voor de zorg.

Al meer dan 3.500 organisaties kozen voor Flint als congreslocatie

Flexibel in te richten congreslocatie Midden Nederland

Ben je nog niet zeker van het aantal deelnemers of gasten? Onze congreslocatie beschikt over veelzijdige congreszalen die volledig naar wens kunnen worden ingericht. Elke zaal heeft namelijk een uniek karakter en biedt ruimte aan 100 tot 800 deelnemers. Er is zelfs ruimte voor stands of statafels, direct naast de zaal en horeca. Dit is ideaal als je zoekt naar een congreslocatie in Midden Nederland, waarin netwerken belangrijk is!

Aangepaste gastenlijst

Verandert er iets in je deelnemerslijst? Maak je geen zorgen, we passen de zalen met gemak aan jouw wensen aan. Door een vast contactpersoon kunnen we gemakkelijk schakelen en is onze congreslocatie in Midden Nederland geschikt voor zowel grootschalige als intieme bijeenkomsten!

Impressie Rabobank Theaterzaal in theater Flint Amersfoort

Rabobank Theaterzaal

 • Ideale locatie voor uw congres
 • Totale capaciteit van ruim 800 personen.
 • Geschikt vanaf 150 personen.
 • Uitgebreide technische apparatuur op gebied van licht, geluid en AV aanwezig.
 • Eigen keuken.
 • Inclusief technische assistentie en evenementencoördinator.

Wat dacht u van
Een borrel of diner op het podium?

Rabobank Theaterzaal
Sfeerbeeld personeelsfeest opzet Afaszaal in Flint theater Amesfoort

AFASzaal

 • Perfecte locatie voor uw congres
 • Multifunctionele zaal.
 • Uitgebreide technische apparatuur op gebied van licht, geluid en AV aanwezig.
 • Zitruimte voor 100 tot 800 gasten.
 • Bij een staande receptie of feest plek voor 1250 personen.
 • Eigen keuken.
 • Inclusief technische assistentie en evenementencoördinator.

Waar kiest u voor
Een intiem diner of een spetterend feest?

AFASzaal

Flint; centraal gelegen in Midden Nederland

Alle wegen leiden naar Flint! De keuze van de congreslocatie is essentieel voor het succes. Het moet niet alleen inspirerend zijn, maar ook gemakkelijk bereikbaar zijn. En dat is exact het succes bij Flint!

Stel je voor: al je gasten komen uit alle hoeken van het land… Dankzij onze ligging in Midden Nederland is onze congreslocatie voor iedereen eenvoudig te bereiken, met zowel de auto als het openbaar vervoer. Gemakkelijk toch?

Wist je trouwens dat pal achter Flint een parkeergarage ligt?

Vast contactpersoon bij Flint

Laat ons weten wat je wil en wij regelen het, want bij Flint word je gezien en gehoord. Onze toegewijde congrescoördinatoren Merel Nap, Suzan Pitlo, Suzanne Bakker en Karin Klein Wassink staan voor je klaar. Vanaf het eerste contact tot en met het afscheid van de laatste gast op jouw congres.

Deze evenementencoördinator is volledig op de hoogte van alle details van jouw congres. Daarom heb jij geen gedoe met verschillende contactpersonen, geen verwarring of vertraging. Op die manier hoef jij niet rond te bellen en is er geen verwarring of vertraging. We garanderen dat jouw congres de persoonlijke aandacht krijgt die het verdient.

evenementencoordinatoren evenementenlocatie

Onze evenementencoördinatoren

Maak kennis met…

Hulp bij het regelen van een congreslocatie in Midden Nederland?

Ons team heeft ruime ervaring in het organiseren van onvergetelijke bijeenkomsten op onze congreslocatie in Midden Nederland. Wat voor soort congres je ook wilt organiseren, we zoeken naar een samenwerking die past.

Succesvol organiseren met Flint

Ben je op zoek naar een congreslocatie waarin we een klein deel van de organisatie verzorgen? Of wil je juist dat we alle zorgen ontnemen? Alles passen we aan, geheel naar jouw wensen. We zorgen immers voor een succesvol totaalplaatje en ultieme gastvrijheid voor jouw deelnemers.

Als congreslocatie hebben we alles in huis: één vast aanspreekpunt, smaakvolle catering, licht, geluid en een deskundig technisch team. Bovendien kunnen we binnen ons netwerk zorgen voor passend entertainment voor jouw congres zodat jij de show steelt!

Download brochure

Of vraag een offerte aan

“Een zakelijk evenement in een persoonlijke setting. Met een vast contactpersoon, die altijd goed bereikbaar is, voel je de gastvrijheid en professionaliteit bij Flint.” –  Stichting Positieve Impact

Op maat gemaakte congreslocatie in Midden Nederland

Met Flint kies je voor een unieke congreslocatie in Midden Nederland. En wij? Wij stemmen ons af op jouw wensen, hoe specifiek of uitdagend ze ook zijn!

Flint biedt diverse mogelijkheden om jouw congres te combineren met een borrel, diner of zelfs een boeiende theatervoorstelling. Kortom: wij staan klaar om een op maat gemaakt arrangement te creëren dat perfect bij jouw behoeften past.

Hybride mogelijkheden op congreslocatie Midden Nederland

Wil je een hybride congres organiseren? Ook dat kan! Als congreslocatie in Midden Nederland zijn we uitgerust voor zowel fysieke als online evenementen. We doen dit regelmatig! Onze technische experts staan klaar voor een soepele uitvoering. Zo voelen zowel de aanwezige deelnemers als de online gasten zich volledig betrokken bij jouw congres. Lees meer over onze hybride mogelijkheden.

Horeca bij jouw congreslocatie Midden Nederland

Bij Flint werken we met een eigen keuken en horecateam. Daarmee kunnen wij tijdens jouw congres geheel aan je wensen voldoen. Een luxe diner, verrassend Street food of een duurzaam en verantwoord menu? We horen graag je wensen en maken een passend voorstel op maat.

Techniek bij congreslocatie Midden Nederland

Wist je dat ons technische team paraat staat op jouw congreslocatie in Midden Nederland? Laat de zorgen over licht, geluid en audiovisuele presentatie maar aan ons over! Of het nu gaat om beamers, microfoons of theaterspots, wij voorzien jou van hoogwaardige apparatuur. Flint is hierdoor dé ideale congreslocatie in Midden Nederland voor een onvergetelijke belevenis!

Impressie eten en drinken tijdens lunch van Trek theaterkeuken en café in Flint theater Amersfoort

Eten en drinken

Lees meer
Rabobank Theaterzaal leeg Flint theater Amersfoort voor techniek

Techniek

Lees meer

Offerte aanvragen

Wil je meer weten over het organiseren van een congres? Neem dan contact op met evenementen@flint.nl of bel direct naar 033 4 229 230. Wij helpen je graag verder.

Benieuwd naar de binnenkant van Flint? Vraag dan een vrijblijvende rondleiding aan.

Impressie congres in de Rabobank Theaterzaal van Flint theater Amersfoort

Neem contact op

Offerte aanvragen

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst