Congreslocatie Utrecht

Flint heeft alles in huis om van jouw bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken. Al meer dan 3.500 organisaties gingen je voor!

Opzoek naar een congreslocatie in Utrecht?

Succes verzekerd met een congres bij congreslocatie Flint in Amersfoort (nabij Utrecht). Een inspirerende locatie om uw thema van het congres onder de aandacht te brengen. Deze unieke congreslocatie zullen uw gasten niet snel vergeten en is perfect voor het overdragen en delen van kennis. Met hightech theaterapparatuur en technici bieden wij elke spreker het perfecte podium!

Helemaal uitpakken met uw congres? Maak er een dynamisch evenement van; met stands in de foyer en benut deze ruimte voor bijvoorbeeld een informatiemarkt. Ook kunt u het congres afsluiten met een gezellige borrel of diner. Een perfecte afsluiting van een professioneel en veelzijdig congres.

Utrecht als congreslocatie

De locatie is uiteraard een belangrijk punt bij de keuze voor de perfecte congreslocatie. De locatie moet niet alleen inspirerend zijn maar ook makkelijk bereikbaar zijn. Flint als congreslocatie Utrecht is gemakkelijk te bereiken met de auto maar ook met het openbaar vervoer.

Voordelen Flint als congreslocatie Utrecht

✓ Eén vast contactpersoon

✓ Diverse sfeervolle zalen

✓ Centraal gelegen

✓ Eigen verrassende catering

Flexibel in te richten congreszalen

Als congreslocatie Utrecht beschikken wij over multifunctionele congreszalen die flexibel zijn in te richten en gemakkelijk zijn aan te passen aan het aantal personen. Onze zalen hebben allemaal een eigen stijl met vele mogelijkheden die eindeloos zijn. Geschikt voor grotere congressen, maar ook kleinere congressen kunnen bij ons gehouden worden. Onze zalen bieden plek aan 150 tot 800 personen.

De perfecte zaal voor uw congres nabij Utrecht

Impressie AFAS Theaterzaal in theater Flint Amersfoort

AFAS Theaterzaal

 • Ideale locatie voor uw congres
 • Totale capaciteit van ruim 800 personen.
 • Geschikt vanaf 150 personen.
 • Uitgebreide technische apparatuur op gebied van licht, geluid en AV aanwezig.
 • Eigen keuken.
 • Inclusief technische assistentie en evenementencoördinator.

Wat dacht u van
Een borrel of diner op het podium?

Lees meer
Catwalk opstelling Stadszaal Flint theater Amersfoort

Stadszaal

 • Perfecte locatie voor uw congres
 • Multifunctionele zaal.
 • Uitgebreide technische apparatuur op gebied van licht, geluid en AV aanwezig.
 • Zitruimte voor 100 tot 800 gasten.
 • Bij een staande receptie of feest plek voor 1250 personen.
 • Eigen keuken.
 • Inclusief technische assistentie en evenementencoördinator.

Waar kiest u voor
Een intiem diner of een spetterend feest?

Lees meer

Flint; centraal gelegen congreslocatie in Utrecht

De locatie is uiteraard een belangrijk punt bij de keuze voor de perfecte congreslocatie. Deze moet niet alleen inspirerend zijn maar ook makkelijk bereikbaar zijn. Flint is de congreslocatie in Amersfoort (Utrecht). Een locatie die gemakkelijk te bereiken is met de auto en ook met het openbaar vervoer.

Wist u dat precies achter Flint een parkeergarage ligt?

Flint beschikt over flexibel in te richten congreszalen

Flint beschikt over multifunctionele congreszalen die flexibel zijn in te richten en gemakkelijk zijn aan te passen aan het aantal personen. De zalen hebben allemaal een eigen stijl met veel mogelijkheden. Geschikt voor grotere congressen, maar ook kleinere congressen kunnen gehouden worden in Flint. Onze zalen bieden plek aan 100 tot 800 personen.

Suzanne Bakker, evenementencoördinator
"Ik denk graag mee over de invulling van uw congres!"

Mogen wij u adviseren over uw congres op maat?

Ons team heeft ruime ervaring in het organiseren van een verscheidenheid aan congressen op onze congreslocatie. Ongeacht de aard van uw congres kunnen wij een klein deel van de organisatie verzorgen of een groter deel, geheel passend bij uw wensen. Alles wordt hierop aangepast, wij gaan voor een succesvol totaalplaatje en ultieme gastvrijheid voor uw gasten.

Doordat wij een theater zijn hebben wij alles in huis. Denk aan één contactpersoon voor uw organisatie, goede catering, alles voor uw presentatie, licht, geluid en een vast team technici. Daarnaast kunnen wij met onze ervaring en binnen ons netwerk zorgen voor passend entertainment bij uw congres.

Sfeerbeelden diner Oogfonds Stadszaal in Flint theater Amersfoort

Bekijk onze online brochure

Lees meer

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst